Tesettür Elbise Modellerindeki Detaylar

 

Kuş Gözü Elbise Haki - Gizem KışUzun elbise modelleri tesettür giyimin en özel parçasıdır. Yeni sezonun moda renkleri dantel ve güpür sayesinde daha görsel bir çekicilik kazanıyor. Güpür gibi hareketli ve kendinden aksesuarlı parçalar elbise modellerine görsellik katmaktadır.

 

 Güpür ve Dantel Detayları Elbiseye Görsellik Kazandırıyor

 

Şık ve güzel bir tarz her tesettürlü kadının arayışıdır. Elbise model çeşitleri ile şık olma olasılığı her zaman daha yüksektir. Tek parça model olan elbise az parça ile kombin yapılarak kendi stilini ön planda tutar. Şık ve dikkat çeken elbise modellerinin her zaman dikkat çeken ufak detayları vardır. Kemer, güpür, yaka bağcıkları ve dantel detayları gibi elbiseye hem görsellik katan hem de kullanım bakımından tesettür elbiseyi kolay bir giyim modeli kılan detaylar tesettürlü kadınlar tarafından tercih edilmektedir.

 

Elbise modellerinde güpür ve dantel ile süslenen detaylar yaka kısımları, kol manşetleri bazen ise üst kısmın tamamının dantel ile tasarlanması ile tesettür elbise görsellik kazanıyor. Bazı abiye tarzına benzeyen elbise modellerinde ise, etek kısmında bolca dantel detaylar görebiliyoruz. Aslında elbiseyi kullanacağınız mekan ve zaman elbisenin dikkat çekicilik oranını değiştirir. Düğün, nişan gibi özel günlerde giyilen elbiseler aksesuar unsurlarının daha yoğun kullanıldığı elbise modeli ister.

 

Bazı tesettürlü bayanlar günlük kullanımlarında ise daha narin süslemelere sahip çok gösterişli detayları olmayan modelleri tercih etmektedir. Görünen o ki bayanlar hem gösterişli hem de sade detayları aynı oranda seviyor. Moda tasarımcıları ise bu talep doğrultusunda bazen sade, bazen ise hafif hareketli aksesuar detayları ile elbiselerde oldukça çeşitli modeller tasarlamaktadır.

 

 Elbise Modellerinde Pastel Tonları Dikkat Çekmektedir

 

Sivri yaka tesettür elbise modellerinde kullanılan siyah dantel detaylar elbise ile bütün bir görünüme sahiptir. Yakasında kullanılan siyah fular ise siyah dantel desenlerin farklı duruşuna konsantre olmayı başarıyor. Şık bir görünüm sağlayan bu elbise tesettürlü kadınların ilgisini çektiği gibi, otantik ve klasik kesimi ile eski dönem elbise modellerine atıfta bulunuyor. Elbiselerde pastel tonlarda soft bir hava hakimdir. Genelde uzun elbise tasarımlarında bu tonların daha cazip bir görünüm kazandığını görmekteyiz. Modern elbise çeşitleri içerisinde en dikkat çeken renkler bu tonlarda olmaktadır.

 

Bir cevap yazın