Tesettür Elbise Modellerinde Eteğin Yeri Nedir?

Kolları Büzgülü Elbise - Siyah - Selma SarıTesettür giyinen bir kadın da istediği modelleri rahatlıkla giyinebilir. Sadece kuralları biraz farklıdır o kadar. Bir erkek takım elbiseleri genel olarak tüm kadın giysisinden daha rahat olduğunu bilmelisiniz. Bunun anlamı, bedene uygunluk, bol ve rahat oluşlarıdır. Dar ya da tüm vücudunuzu rahatsız eden şeyler giyinmemelisiniz. Özel olarak tasarlanmış bir kadın kıyafeti bulmak eskisi gibi zor değil. Şimdi tüm tesettür elbise mağazaları ve online satış mağazalarında istediğiniz renk, model ve tarzda kıyafet bulmak mümkün hale geldi.

 

 Tesettür Elbiselerde Tadilat Yaptırılmalı Mı?

 

Kendi bedeninize uyan bir elbise bulmak ve bunu iyi bir şekilde kombin etmekten daha güzel bir şey yoktur. Beden ve boy sorunu olsa da yetenekli bir terzi bularak kıyafetlerinizi özelleştirebilir, hatta küçük eklemeler ve çıkarmalar da yaptırabilirsiniz. Özel kıyafetlerin pahalı olmasının iyi bir nedeni var; mükemmel uyuyorlar. Burada santimlik boy ve en farklılığını sorun etmeyin, zaman zaman terzinizi ziyaret etmekten de çekinmeyin. Nasıl bir elbise diktirmek istediğinizle ilgili fikriniz yoksa satın aldığınız kıyafetleri her zaman değiştirebilirsin.

 

Bir çanta, bir kadının sahip olabileceği çok yönlü ve önemli aksesuarlardan biridir. Çantalar ve cüzdanlar söz konusu olduğunda çok fazla diye bir şey yoktur. Ancak sizin için en iyi olanın ne olduğuna dikkat edin. Artık günümüzde ayakkabı ve çantanın aynı renkte olması gibi bir gereklilik de bulunmamaktadır. İstediğiniz renk ve modelde çantaları ve cüzdanları rahatlıkla kullanabilirsiniz.

 

 Tesettür Elbise Modeline Etek Nasıl Dahil Edilmelidir?

 

Uzun etekler ilkbahar ve yaz aylarında kurtarıcı bir kıyafettir. Sonbahar ve kış aylarında da giyilebilirler, kumaş kalınlıkları tabii ki değişiklik gösterir. Ancak günlük olarak kullanılabileceği gibi dışarıda da rahatlıkla değişik üstlerle kombinlenebilirler. Etekler çok yönlü kıyafetlerdir, her şeyle inanılmaz derecede uyum sağlar. Henüz bir etek satın almadıysanız, gardırobunuzda hala eksiklik var demektir. Çünkü bir tanesi ile oluşturabileceğiniz çok fazla kıyafet çeşidi bulunmaktadır.

 

Eteğinizi belinizden daha yüksek tutun veya midenizi hafifletmek için dar modeller kullanmayın. Görünümünüz ne olursa olsun modeliniz tesettür elbise tarzına uygun olmalıdır. Uygun bir kemer, herhangi bir kıyafeti daha iyi hale getirebilir. Doğru şekilde kullanılmışsa, belinizi incelterek tarzınızı vurgulayacaktır.

 

Bir cevap yazın