Tesettür Elbise Kumaşlarının Özellikleri

File Dantel Elbise Bebe Mavi - Rana ZenTesettür kelimesinin anlamı örtünmektir. Buna istinaden bayanlar da kapalı elbise modelleri tercih ederek tesettürlü elbise giymektedir. Tesettür yalnızca bayanlara özgü bir şey değildir erkekleri de kapsamaktadır. Tesettür elbise sayesinde bayanlar daha şık olarak giyinmektedir.

Elbise Çeşitleri

 

Elbise çeşitleri arasında kemerli, simli elbise modelinde kumaşın özelliği likralı örme kumaştan yapılmış olmasıdır. Simli olması sayesinde tesettür elbise parlak bir görünüme sahip oluyor. Son sezon ürünleri arasında yerini alarak fermuarı ve seyyar kemeri bulunmaktadır. Farklı seçenekleri bulunduğu gibi istenilen beden ölçüsüne göre de çeşitleri vardır. Kemersiz model içerisinde ise nakışlı tesettür elbise modelinde omuzlardaki nakışlar elbiseye daha tatlı bir görünüm sergileyerek şıklıkta başka bir noktaya getirmiştir. Bu modelde de likralı örme kumaştan imal edilmiştir. Yeni sezon modeli olup astarsız bir üründür. Lastik çeşidi ise manşettir. Bu modelde de farklı renk kreasyonları mevcuttur. Farklı beden ölçüleri de bulunmaktadır. 44 beden ile 48 beden arası şu anda mevcuttur.

Tesettür Kombinleri

 

En yeni modellerden biri olan gold varak detay pantolonlu kombin de likralı dabıl kumaştan imal edilmiş olup mürdüm, zümrüt, haki, bordo, siyah, pudra renkleri gibi renkler bulunmaktadır. Farklı bir desende daha şık bir model içerisinde olan varaklı peplum model de eteğindeki işlemeler sayesinde daha şık bir görünüm katmıştır. Düğün, kına gibi organizasyonlara çok rahat bir şekilde katılabilirsiniz.

Tesettür elbise kombinleri arasında birçok hoş ve şık model ayrı ayrı bulunmaktadır. Abiye modelleri farklı bir model çeşidi olup şifon kuyruklu tesettür abiye krep şifon ve dabıl kumaştan imal edilmiştir. Renk seçenekleri arasında pudra, zümrüt, bordo, bebe mavisi, siyah renkleri mevcuttur. Ürünü alırken mutlaka tam ölçülerinize göre almanızda fayda vardır. Astarsız bir model olup sırt tarafında fermuarı bulunmaktadır. Taşlı abiye tercih eden bayanlar ise güpürü taşlı abiye modelini tercih edebilir. Krep, şifon ve dantel kumaştan imal edilmiş olan bu model hakim yakaya sahip astarlıdır ve sırttan fermuara sahiptir. Elbiselerin taşları düşmesini engellemek için temizlenmesi sırasında sadece kuru temizleme ile yapılmalıdır. Bu kumaş özellikleri bunu gerektirmektedir.

 

Bir cevap yazın