Tesettür Elbise Kombinlerinde Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar Nelerdir?

tesettür elbiseHayatın her alanında kadınların severek kullandığı ve rahatlığı ile de kadınların en büyük kombin kurtarıcılarından biri olan elbiseler, kombin sırasında yapılan basit hatalar nedeniyle ne yazık ki şıklıklarını yeterince gösterememekte ve kadınların istediği elbise görüntüsünün ortaya çıkmamasına neden olmaktadır. Tesettür elbise kombinlerinde kadınların şıklıklarını arttırmak ve en iyi görüntüye sahip olarak trend bir tarz elde etmek için dikkat etmesi gereken noktalar ve stil önerileri şu şekilde sıralanabilir:

 

 – Elbise Seçimleri:

 

Elbise şıklığının en önemli anahtarlarının başında doğru elbise seçimleri bulunmaktadır. Elbiselerin vücut tipine uygun olması, renk tonlarının cilt rengiyle uyum sağlaması, elbiselerin üzerindeki desenler ve detayların ruhunuzu yansıtır nitelikte olması öncelikli olarak dikkat edilmesi gereken konular arasında bulunuyor. Elbise seçimlerinde doğru beden ölçüleriyle alışveriş yapılmalı, gerektiği takdirde ufak tadilatlar ile vücudunuza uygun hale getirilmelidir.

Günümüz trendlerine uygun ve yeni trendleri barındıran elbiselerden yapılan tercihler sayesinde, yoğun aksesuar kullanımına gerek kalmadan elbise şıklığına sahip olabilirsiniz.

 

 – Aksesuar Tercileri Nasıl Olmalı?:

 

Elbise kombinlerinde kullanılacak aksesuarlar, elbise şıklığını arttırmanızda ve trend bir görünüm elde etmenizde en önemli yardımcılarınızdır. Ayakkabıdan çantaya, kullanılan şallardan takılara kadar tüm aksesuarlar elbiselerin şıklığını arttırmanıza yardımcı olur. Aksesuar seçimlerinde öncelikli olarak elbiselerin renkleri ile uyum yakalanmalı, daha sonra tarzları ile sezonun özelliklerini taşıyan modeller kullanılmalıdır.

 

Yeni sezonda ayakkabı ve çantaların seçilen elbiselerin renkleriyle aynı renkte olması, trend görünümler arasında bulunuyor. Baştan aşağı tek renk görünümünün yanı sıra, desenli elbiselerde elbiselerin içinde bulunan renkler ayakkabı ve çantalarda kullanılmalıdır. Desenli elbiselerde takıları geri planda tutarken, düz renk elbiselerde ön plana çıkan ve çarpıcı parçalar rahatlıkla kullanılabilir.

 

Yeni sezonda elbise kombinlerinde kullanılacak olan şalların, seçilen elbiselerle aynı renk olması ve görüntü bütünlüğü yaratılması gerekiyor. Elbiselerden farklı renkte kullanılan şallar, renk kontrastını bozarak görüntünüzde kesintilere neden olacağı için sezonun trend görünümünden sizi uzaklaştıracaktır. Eğer farklı bir tonda şal kullanmak istiyorsanız, seçtiğiniz elbise renginin açık veya koyu tonlarından yana tercih yaparak, renk geçişini sağlayabilir ve renk uyumsuzluğunu ortadan kaldırabilirsiniz.