Tesettür Dış Giyimde Ürün Seçenekleri

 

tesettür dış giyimTunik tüylü ferace modelleri en yeni ve gözde tasarım biçimleri ile birlikte tesettür dış giyim alanında incelenecek ve satın alınacak ilk ürünler arasında yer almaktadır. Sepete ekle seçeneği ile birlikte çok kısa bir süre içerisinde pratik ölçülerle sipariş edilebilecek bu modellerde en dikkat çekici detay giysinin ön yüzünde yer alan inci detaylarıdır. Böylece sadece gündelik yaşamda değil şıklık gerektiren özel davetlerde ve yemeklerde de popüler bir oranda tercih edilebilir.

 

Aynı zamanda bu modellerde bulunan tunik tüyleri de hanım alıcılar tarafından beğeni ile karşılanmaktadır. 24 saat içerisinde değişim ve iade koşulları da sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilebilir. Diğer ferace modelleri ve seçenekleri arasında ise taba, haki ve siyah renkler ön plana çıkmaktadır. Kol kısımları püsküllü ve volanlı olan versiyonları da kataloglarda yeni sahiplerini beklemektedir. Daha düz ve sade modellerden hoşlanan müşteri kitlesi için çok daha sade ve naif tasarımları bünyesinde bulunduran modeller de mevcuttur.

 

 Tesettür Dış Giyimde Panço Modelleri ve Seçenekleri

 

Otantik çizgilere sahip olan tesettür panço modelleri bu kategoride yer almaktadır. Özellikle yeni nesil tarafından tercih ve talep edilen bu ürünler şık bir şekilde soğuk havalardan korunmanın çizgi dışı versiyonlarından birini teşkil etmektedir. Yaka bağcıkları bulunan pançolar pratik ve hızlı giyim unsurları ile birlikte modern hayatın tüm taleplerini hızlı bir şekilde yerine getirmektedir. Krem, yeşil ve mor gibi renkleri bünyesinde barındırmaktadır. Mevsimlik olarak da giyilebilen bu ürünler özellikle serin havalarda tercih edilir.

 

 Tesettür Dış Giyimde Trençkot Modelleri ve Seçenekleri

 

Tesettür dış giyimin kataloglarında ve seçeneklerinde yer alan bir diğer ürün trençkot ürünleridir. Cep detayları olan modelleri sıklıkla incelenmekte ve sipariş edilmektedir. Cep detayları modellere ekstra bir hacim kazandırırken aynı zamanda cüzdan ve benzeri küçük eşyaların taşınması için de ideal standartlara sahiptir. Cep detaylı trençkot modellerinde göze çarpan renkler arasında siyah ve taba gibi renklerin yanı sıra gül kurusu ve taba gibi alternatif renkler de söz konusu olabilmektedir. Bir diğer trençkot modeli ise büzgülü olanlarıdır.