Tesettür Dış Giyimde Kaplar

 

tesettür kap Tesettür giyim için önemli kıyafetlerle olan ve çoğu zaman dış Giyimde kurtarıcı olan kıyafetler 2018 modası içinde de yerini almıştır. Özellikle uzun ve Fransız boy tercihleri ile her zaman kullanışlı parçalardan.

 

 Klasik Kesimler

 

Kullanım bakımından dış giyimin belirleyicisi olan tesettür kap modelleri klasik olarak siyah ve koyu renkleri bulunmaktadır. Ayrıca kesim olarak da belirli modeller bulunmakla beraber farklı sezonun trendleri olan renklerle de çeşitlendirilmiştir. Haki, hardal, camel, bordo gibi kışa yakışan renkler, sarı, pembe, fuşya, mavi, mor ve kırmızı renkler de yaza yakışan renkler de kullanılmaktadır. Yine geçen sezonların belirleyicisi olan sonbahar ve kış aylarına yakışan ekose, kaz ayağı, kareli desenler eşliğinde üretilmektedir.

 

Mevsim geçişlerinde giyim konusunda sıkıntı çekenler için özellikle de muhafazakâr giyimi tercih eden bayanlar için alternatif olmaktadır. Elbiseyi anımsatan duruşları ve astar kullanılan ve kullanılmayan farklı kesimler üretilmektedir. Yaz ve kış ayları için kullanım kolaylığı sağlayan mevsimine göre kumaş ve dokuların bir araya gelmesi ile oluşturulur.

 

 Yenilikçi Modeller

 

Trençkot, ferace, pardösü gibi kıyafetler de olduğu kadar bu dış giyim parçalarında da modern çizgiler yer edilmektedir. Bu yenilikçi ve modern çizgiler dış giyim olarak rahatlık ve konforu da beraberinde getirmektedir.

 

Modeller içerisinde yer alan cep, kemer ve kuşak seklindeki ince detaylar şık bir görünüm oluşturmaktadır. Yine bir çok kıyafette kullanılan püskül, volkan, fir fir sofistike bir tarzı beraberinde getirmektedir. Kış aylarında kullanılabilecek kürk ve kapüşon detayları sezonun trendleri arasında ki yerini de almıştır.

 

Günlük kullanım için olan rahat ve spor tarzdaki modeller sokak stiline yardımcı olurken klasik klasik ve detaylı modeller özel günlerde şık duruşu ve özenli tavırları ile farklı kombinleri oluşturmaktadır. Denim pantolon ve etekler ile beraber sportif bir kombin yapmayı kolaylaştıran bu dış giyim ürünleri spor ayakkabılar ile tamamlanmaktadır. Kış soğuklarında uzun çizmeler ve botlar ile kombinlenebilir.

 

Tesettür giyim modasının zirveye ulaştığı bu sezonda da bayanların tek düze giyinmekten ziyade geniş renk yelpazesi ve çeşitli modeller ile şık ve modern kombinler oluşturmaktadır.