Tesettür Dış Giyimde Farklı Seçenekler

 tesettür dış giyimKadınların özellikle sonbahar ve kış alışverişlerinde öncelik verdiği tesettür dış giyim ürünleri kendi içerisinde birçok farklı seçeneğe ev sahipliği yapıyor. Online olarak da siparişi verilebilen bu ürünler hem estetik tasarımları hem de sıcak tutma fonksiyonları ile birlikte birinci dereceden tercih sebebi olarak kabul ediliyor.

 

 Tesettür Dış Giyimde Kaban Modelleri

 

Kaşe kabanlar ve kapüşonlı montlar bu kategoride yer almaktadır. Özellikle montlarda yer alan kapüşonlar sadece soğuk değil yağışlı havalarda da tam bir koruma sağladığı için değerlendirilmeye açıktır. Aynı zamanda kürk yakalı olan bu modeller boyun ve boğaz bölgesinin olumsuz iklim şartlarına karşı muhafaza edilmesini kolaylaştırmaktadır. Makinede de yıkanabilen mont ve kaban ürünleri uygun bir kaşkol ile kombin yapılarak şık ve sıcak bir giyim konforu elde edilebilir. Fermuarlı ve düğmeli olan versiyonları mevcuttur. Zümrüt, pudra ve haki gibi yeni nesil modaya öncülük eden zengin renk seçeneklerini de kataloglarda bulmak mümkün. İsteyenler ve talep edenler için kuşaklı modeller de sonbahar – kış kreasyonu kapsamında tanıtımı yapılan ürünler arasında yer alıyor.

 

 Tesettür Dış Giyimde Yelek Modelleri

 

Sadece dışarıda değil ev içi giyimlerde de sıklıkla tercih edilen yelek modelleri tesettür dış giyimin bir başka kategorisinde yer alıyor. Mini ve uzun olmak üzere ikiye ayrılan yelekler kahverengi, siyah ve kırmızı gibi farklı renk seçeneklerini bir arada sunmaktadır. İsteyenler için çizgili desenli olan versiyonları da ürün görselleri ile birlikte inceleme avantajı sunuluyor. Bu modellerde petrol ve mavi gibi renkler de mevcut. Bu senenin en çok satan modelleri arasında ise kürk yakalı olan yelekler gelmektedir. Tamamen süet olan bu yelekler hem ayrı bir tasarım gücüne hem de ekstra sıcak tutma avantajına sahipler.

 

 Tesettür Dış Giyimde Ferace Modelleri

 

Bir başka seçenek kadınların sıklıkla giydiği ferace modelleri olarak vitrinlerde ve kataloglarda yer alıyor. Tüylü ve ekstra sıcak tutan versiyonlarının yanı sıra somon ve fuşya gibi nispeten yeni renkler de modaya uygun bir şekilde müşteri kitlesine sunulmaktadır. Kolları volanlı olan ferace modelleri de diğer ürünler gibi kampanya kapsamında yer alıyor.