Tesettür Dış Giyim Modellerinde Doğru Seçim

 tesettür dış giyimMevsimsel olarak tercih edebileceğiniz birçok tesettür dış giyim modelleri bulunmaktadır. Kabanlar, salaş hırkalar, feraceler, yelekler, pardesüler ve tesettür kaplar yer almaktadır. Günlük hayatta parça kombinlerinizde tercih edebileceğiniz salaş hırka modelleri ile istediğiniz şekilde birçok kombinler elde edebilirsiniz. Tesettür pardesü hem yaz mevsiminde hem de kış mevsiminde en fazla tercih edilen dış giyim ürünüdür. Pardesüler tesettürlü kadınlara hem rahatlık hem de vücut hatlarını kapaması bakımından oldukça kurtarıcı özelliklere sahiptir. Pardesüler kolay giyilip çıkarılabilir özellikleri bulunmaktadır. Kemerli ve büzgülü tesettür pardesüleri tercih ederek çok şık tesettür kombin oluşturabilirsiniz. Dış giyim tercihlerinde en fazla önem taşıyan noktalardan birisi de boylarıdır. Dış giyim ürünlerinin boylarıda çeşitli yönlerden kurtarıcı özellikler taşımaktadır. Tesettürlü kadınları kısa ve ya uzun göstermek açısından dış giyim parçalarının boy detayı büyük önem taşımaktadır.

 

 Hırkalar Genellikle Günlük Hayatta Yapılan Kombinler İçin Tercih Edilmektedir

 

Tesettürlü kadınlar eteklerinin üzerine salaş ve rahat hırkalar tercih edebilir. Genellikle uzun kalem modelinde olan etekler salaş hırkalar ile hem rahat hem de şık bir kombin oluşturabilmektedir. Hırkaları gömlek ve pantolon kombinlerinde de kullanabilirsiniz. Sonbahar mevsiminin vazgeçilmez parçalarından biri olan hırkalar çoğunlukla günlük hayatta yapılan kombinler için tercih edilmektedir. Spor tarzda büyük şıklık oluşturan hırkalar birçok modelde ve zengin renk seçenekleri ile tesettürlü kadınların beğenisine sunulmaktadır. Hırkalar ile boyunluklar harika bir uyum oluşturmaktadır. Örgü modası her daim tercih edilmektedir. Örgü tarzı hırkalarda rahat ve salaş tesettür kombinleri oluşturmada oldukça kolaylık sağlamaktadır.

 

 Tesettür Kap Ve Kaban Modelleri

 

Kemerli, fırfırlı, büzgülü, şapkalı, yarasa kollu, kürklü ve kuşaklı gibi birçok tesettür kap ve kaban modelleri ile yaz ve kış mevsimini geçirebilirsiniz. Kış mevsiminde en fazla tercih edilen tesettür kaban modelleri yün ve deri gibi birçok kumaş seçenekleri yer almaktadır. Uzun ve kısalık açısından da değişiklik gösterebilen modeller bulunmaktadır. Tesettürlü kadınlar kombinlerinde kaplar yağmurluk şeklinde de kullanılabilmektedir. Yeni sezonun trendleri arasında kadife kumaşlardan üretilen kabanlar yer almaktadır. Kaşe tesettür kabanlar rahatlık ve şıklık bakımından her daim tercih edilen modellerdir.