Tesettür Dış Giyim Modası

 

 tesettür dış giyimTesettürlü kadınların en çok tercih ettiği ürün seçeneklerinden biri tesettür dış giyim modellerdir. Özellikle kış sezonunda elbisenin üzerine giyilecek olan kıyafet kadınlar için büyük önem taşımaktadır. Moda tasarımcılar, stilini önemseyen kadınları onlardan daha fazla düşünerek yepyeni detaylarla ve seçeneklerle dış giyim yelpazesini genişletti. Birbirinden farklı model ve tarzda olan; her yaşa ve kitleye hitap edebilen modeller moda tasarımcıların uzun uğraşları sonucunda vitrinlerdeki yerini almıştır. Feraceler, kap, kaban, tunik, pardesü gibi daha sayılabilecek pek çok dış giyim önerisi yeni modellerle kendini göstermiştir. Aradığınız her şeye ve istediğiniz her modele zarif tesettür ile ulaşabilirsiniz. Kategorimizde bulunan ürünlerimizi detaylı inceleyerek sizin için en az bir elbise kadar şıklık sunacak yepyeni dış giyim önerilerinden faydalanabilirsiniz.

 

 Kış Aylarında Sıcacık Tutan Şık Modeller

 

Kış sezonunun vazgeçilmez renkleri siyah, kahve, lacivert gibi tonlarıdır. Tesettür modasında özellikle dış giyimde vitrinlerdeki yerini alan bu renk ve modeller tarz sahibi kadınlar tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Kış sezonunun kapüşonlu kaban modelleri de dikkat çeken ve şık detaylarıyla estetik bir görünüm kazandıran modellerdir. Bu sezon tesettür modasının her alanında olduğu gibi bu alanda da lazer kesim dış giyim modelleri ve volan kol tasarımları dikkat çekmeye başladı. Dış giyimde ferace dahi kış modasına uyum sağlamaya başladı. Yaz aylarında tercih edilen tiril tiril feraceler kış aylarında içi yünlü, dışı ise ince kumaştan oluşan zarif ferace modellerine bıraktı. Üstelik feraceler artık eskisi gibi sade niteliklerde de değil. Yepyeni tasarımlarla adeta elbise yerine de kullanılabiliyor.

 

 Yeni Moda Ceket Akımı

 

Son dönemlerde pardesü görünümlü önü açık tesettür ceketler dikkat çekmeye başladı. Ceketlerin zarif ve şık bir görüntüsü var. Ayak bileklerine kadar uzanan boyu ile doğru kombin edildiği takdirde asil bir güzellik katmaktadır. Özellikle ofis şıklığına uygun olan bu modeller, özel bir iş yemeğinde ya da bir yakınınızın nikah töreninde de oldukça şık bir hava katabilmektedir. Bu modellerde düğme detay oldukça dikkat çekmekte. Ceket şıklığını tam olarak yansıtan bu modeller kategorinin en çok tüketilen ürünleri arasında sayılabilir.