Tesettür Dış Giyim Kombin Önerileri

 

tesettür dış giyim kombinTesettür modasında kadınların en çok tercih ettiği ürünler arasında dış giyim ürünleri bulunmaktadır. Çeşitli ürün modeli seçenekleri ile kadınlar kolaylıkla dış giyim ürünlerini kombinleyebilmektedir. Modaya uyum sağlayan dış giyim türleri her dönem değişmektedir. En çok tercih edilen dış giyim ürünlerinden birisi ise ferace modelleri olmaktadır. Ferace kullanımı ürünlerin özellikleri açısından oldukça kolay olmaktadır. Kumaş ve renk uyumu ile birlikte her ürün üzerine dış giyim eşyası olarak kullanılabilmektedir. Her mevsim kullanılan bir dış giyim ürünüdür. Günümüzde en çok tercih edilen ferace model ise iç giyimin de rahat kullanılması açısından kol detayı bol olan feraceler olmaktadır. Baş örtüsü, çanta, ayakkabı ve iç giyim ürünleri ile uyum sağlayan bir dış giyim ürünüdür. Tesettür dış giyim kombininde dikkat edilmesi gereken unsurlar bulunmaktadır. Ferace modeli gerekli kriterlerin sağlanmasını yapı itibari ile kolaylaştırmaktadır.

 

 Dış Giyim Ürün Çeşitleri

 

Moda ve tesettür içerisinde kullanılan dış giyim ürünleri farklı özellikler ile çeşitlenmektedir. Ferace, kap, mont, panço, trençkot, yelek ve ceket çeşitleri bulunmaktadır. Klasik ve spor giyim tarzına göre dış giyim çeşitlerinden seçim yapılmaktadır. Ferace, panço ve kap çeşitleri klasik giyiminde önemli kombin ürünleri olmaktadır. Kumaş farklılıkları ile kolaylıkla her mevsim kullanılan dış giyim ürün çeşitleri bulunmaktadır. Gündelik yaşam içerisinde kullanılan dış giyim ürünleri ise mont, trençkot ve yelek çeşitleri olmaktadır. Dış giyim ürün seçimleri kullanılan alana ve modaya göre yapılabilmektedir.

 

 Dış Giyim ve Aksesuar Seçimi

 

Moda ve giyim içerisinde ürünlerin tamamlayıcısı ürünler aksesuarlar olmaktadır. Dış giyim ürünlerinin kullanım alanları ve tarzları dikkate alınmalıdır. Kombin hataları içerisinde yanlış aksesuar ve dış giyim tercihi sıkça yapılan hatalardan olmaktadır. Klasik yapıdaki bir dış giyim ürünü ile spor aksesuar ürünleri kullanılmamalıdır. Ayakkabı, çanta, başörtüsü ve takı çeşitlikleri dış giyim ve aksesuar kombinini kolaylaştırmaktadır. Dış giyim ürünlerine uyumlu renk ve modelde şal ya da eşarp kullanımı önemli olmaktadır. Şal kullanımı genellikle spor ve gündelik yaşamda dış ürünler ile kombinlenen aksesuarlar arasındadır. Dış giyimde dikkat edilecek en önemli durumlardan birisi ise dış giyim ürünü ile iç giyim ürünlerinin boy farkları olmaktadır.