Tesettür Abiyelerde Uygulanan Yenilikler

Kalem Kuyruklu Abiye - Gold - Pınar ŞemsDaha Göz Alıcı Renk Kullanımı

 

Özel davetlerde daha şık bir görüntü yaratmak ve tüm dikkatleri üzerinde toplamak için kadınlar abiye modellerini sıklıkla tercih etmektedir. 2018 sezonunda ise moda ile daha uyumlu hale gelmeleri için sitemizdeki tesettür abiye modellerinde bazı değişiklikler uygulanmıştır. Bu değişimlerden biri de abiyelerin renklerinde daha göz alıcı tonların kullanılmasıdır. Bunun nedeni ise göze daha çok hitap eden renkler kullanarak abiyenin şıklığını sadece renk tonu ile sağlamak ve sade bir hava ile de şık olunabileceğini göstermektir. Sitemizden yapacağınız alışveriş ile özellikle pastel renk tonlarına sahip abiye çeşitlerini tercih ederek hem sade bir kombin yaratabilir hem de bu sadeliğinizle tüm gözleri üzerinizde toplayabilirsiniz.

 

 Az Kullanılan Gösterişli Detaylar

 

2018 sezonunun tesettür abiye çeşitlerinde uyguladığı bir diğer değişiklik de abiyeler üzerinde az miktarda ama oldukça gösterişli detaylar kullanmaktır. Gözü çok yormayan ancak gene de tüm dikkatleri üzerinde toplayan bu detaylar genel olarak abiyenin üst kısmında bulunur ve genel olarak kıyafetin tüm şıklığını sağlayabilme yetisine sahiptir. Özellikle sezonun en çok kullanılan detayları arasında bulunan inci, abiye modellerini daha feminen hale getirmektedir. Öte yandan gipür tül detayı da daha gösterişli bir yapıya sahiptir ve abiye üzerinde kullanıldığında oldukça hoş bir hava yaratır. Aynı zamanda 2018 abiye modellerinde kullanılan ve göze çarpan bir diğer detay da nakıştır. Abiyenin özellikle üst kısmında kullanıldığında oldukça gösterişli bir hava yaratmaktadır.

 

 Farklı Kesim Biçimleri İle Sağlanan Şıklık

 

Renk ve tasarımda uygulanan değişimin yanı sıra, sitemizde satışa sunulan tesettür abiye modelleri aynı zamanda kesim biçimi bakımından da 2018 moda trendlerini takip etmektedir. Abiyelerin etek kısmında uygulanan dar, bol, oval, çapraz gibi farklı kesim şekilleri, her bir abiyeyi özel kılmaktadır. Bunun yanında abiyelerin kol kısımlarında kullanılmakta olan bol kesim de salaş bir hava yaratarak özel davetlerde tüm dikkatleri üzerinde toplar. Bu farklı kesim biçimleri sayesinde abiyeler daha hoş ve modern bir hava kazanır ve kadınların özel davetlerde şıklıkları ile daha fazla ön planda olmasına katkı sağlar.