Tesettür Abiyelerde Kullanılan Detaylar Nelerdir?

 

tesettür abiyeBu sene tesettür abiye modellerinde kullanılan parlak taşlar çok modadır. Siyah renge sahip tesettür abiye modelleri üzerindeki beyaz parlak taşlar, tesettür abiyeyi daha çok göz alıcı hale getirmektedir. Tarz giyinmeyi ve dikkat çekmeyi seven tesettürlü kadınlar bu model tesettür abiyeyi tercih edebilirler. Geçen sene moda olan zümrüt yeşili bu senede çok modadır.

 

Tesettürlü kadınlar tarafından abiyelerde koyu renk ya da zümrüt yeşili çok fazla talep edilir. Zümrüt yeşili çok dikkat çeken renk olduğu için abiye elbisenin üzerinde çok fazla desen tercih edilmez. Zümrüt yeşili abiyelerde daha çok sade ve uzun olması şık bir görünüm oluşturmaktadır. Zümrüt yeşili tesettür abiye kalın kemer aksesuarı ile bulunduğunuz özel gecelerde harika bir görünüm oluşturmaktadır. Diğer bir tesettür abiye modeli ise, kolları ve eteğin ucu dantelli olan modellerdir. Bu tesettür abiye modeli daha çok özel davetler için uygun olmaktadır. Abiye modelinin kol kısmının kaftanlı olması şık bir görünüm oluşturmaktadır.

Tesettür abiye modelleri ve fiyatlar: https://www.zariftesettur.com/tesettur-abiye

 Siyah Ya Da Lacivert Renk Daha Çok Tercih Edilmektedir

 

Tesettür abiye modellerinde daha çok siyah ya da lacivert tercih edilmektedir. En çok kilolu bayanlar kilolarını gizlemek için bu renkleri tercih etmektedir. Gelişen moda ile birçok renkler tesettür abiye modellerin de kullanılmaktadır. Bu abiye modelleri uzun boylu oluşundan dolayı tesettürlü kadınlar için uygundur. Tesettür giyimin daha çok yaygınlaşması sayesinde her yıl moda tasarımcıları birbirinden farklı modeller tasarlamaktadır. Tesettürlü kadınların tarzını yansıtacak modeller bulması daha kolay olmaktadır.

 

 Daha Çok Işıltılı Taşlar ve İnciler Kullanılmaktadır

 

Tesettürlü abiyelerde bu yıl daha çok ışıltılı taşlar ve inciler kullanılsa da kişinin kendi giyim zevkine uygun farklı modeller bulmakta mümkündür. Sade tesettür abiyeler dikkat çekmeyi sevmeyen kadınlar tarafından ilgi görmektedir. Moda dünyasında modeller çoğaldıkça tesettür abiye modelleri de sürekli kendini yenilemektedir. Yaz mevsiminde daha çok çiçek desenleri göze çarpmaktadır. Bu modeller çok tutulmasından dolayı kış mevsiminde de görülmeye devam etmektedir. Etek, abiye, şal, eşarp ve elbiselerde kısacası tesettür giyime ait her parçada çiçek desenleri sıkça görmek mümkündür.