Tesettür Abiyelerde Göz Alıcı Modeller Nasıldır?

tesettür abiyeHer kadının gardırobunda mutlaka abiyeler yer almaktadır. Tesettür giyim tarzını benimsemiş olan hanımlara özel bu yıl modern ve göz alıcı şıklıkta olan modeller ilgi görmektedir. Kına, nişan, düğün, mezuniyet gibi merasimlerde şıklık yarışımda bir adım önde olmayı sağlayacak modeller vardır. Tüllü, saten, şifon ve daha birçok kumaş çeşidi kullanılmış abiyeler yer almaktadır. Ayrıca sade abiyeleri tercih edenler için ise sadeliği ve zarafeti içinde barındıran abiyeler bulunmaktadır.

Tesettür abiyelerde en yeni modeller: https://www.zariftesettur.com/tesettur-abiye

 Dantelli Abiyelerde Genç Modelleri Nasıldır?

 

Tesettür tarzda olan abiyelerde gençler için dizayn edilmiş en iyi markaların modern ürünleri bulunmaktadır. Tesettür abiye olarak dantelin ön planda olduğu modellerde hem etek hem de üst kısımda dantel detaylar vardır. Somon, gül kurusu, pudra pembesi, lila, kırmızı, altın rengi, gibi baharın tüm tazeliğini yansıtan canlı renkler dantelli abiyelerde bulunmaktadır. Ayrıca son yılların trendlerinden olan beyaz ve ekru abiyeler yer almaktadır. Boydan boya dantelli dar kesim olan abiyelerin belindeki ince kemer aksesuarı elbiseyi tamamlamaktadır. Önü fiyonklu kemerlere sahip olan abiyeler genellikle balık modeldedir. Bazı dantelli abiyelerin ise etek kısmı kat kat genişlemektedir, aynı zamanda kolları volanlıdır. Bu detaylar elbiseye genç ve enerjik bir hava katmaktadır. Dantelli abiyelerde hakim yaka olduğu gibi sıfır yaka olan modeller mevcuttur. Kuyruklu dantelli abiyelerin yanı sıra alt kısmı püsküllü olan abiyeler bulunmaktadır.

 

 İşlemeli Tesettür Abiye Modelleri Nasıldır?

 

Tesettür abiyelerde işleme detaylarına sahip modeller her yaştan müşterilerin ilgisini çekmektedir. Bazılarının kollarında, eteklerinde veya belinde yer yer işlemelere yer verilmektedir. İnce işlemelerin olduğu modeller hem sade hem de şık bir görünüm sergilemektedir. Bazı elbiselerde altın renginde gösterişli işlemeler bulunmaktadır. İşlemeli elbiselerde altında tarlatanı bulunan kabarık modeller ilgi görmektedir. Özellikle nişan düğün gibi organizasyonlar için tercih edilmektedir. Üst kısmı işlemeli olan abiyelerin etek kısmı komple tüllü olan modeller mevcuttur. Daha çok ileri yaşlardaki hanımların tercihi olan ceketli abiyelerde de işlemeler bulunmaktadır. Ceketlerde yer alan işleme detayları elbiseye hareket katmaktadır. Sadece arkası işleme ile kaplanmış ceketli abiye modelleri de bulunmaktadır. Bu şekilde her yaşa hitap edilmektedir.