Tesettür Abiyelerde Bu Sene Hangi Modellerden Oluşmaktadır?

tesettür abiyeYaz mevsiminin gelmesi ile birlikte özel davetlerin sayısı daha da artmaktadır. Bu sebeple tesettür abiyelere olan ihtiyaçta artış olmaktadır. Moda tasarımcıları bu talep doğrultusunda her yıl farklı tesettür abiye modelleri tasarlayarak tesettürlü kadınların beğenisine sunmaktadır. Tesettür abiye modelleri arasında seçim yaparken bazı kriterler göz önünde bulundurulması gerekir.

 

 Hareketli Detaylara Sahip Modellerden Oluşmaktadır

 

2018 yılı sezonunda tesettür abiye modelleri tesettürlü kadınların cazibesine yakışır şekilde hareketli detaylara sahip modellerden oluşuyor. Tesettür abiye modellerinde hareketli detayların yanı sıra abiye modellerinin vücuda oturan tarzda tasarlandığını görmekteyiz. Abiye modellerindeki kabarık etek eski modeller arasında yerini aldı. Kabarık etekler yerine volanlar ve hareketli kumaşlarla hazırlanmış olan tesettür abiyeler 2018 yılı modasını oluşturmaktadır.

 

Fakat etek ucundaki sade görüntüyü işlemeler ve gösterişli kol tasarımları ile denge sağlıyor. Tesettür abiye seçimlerinde kadınlar 2018 yeni sezon modasında vatkalı ve yoğun işlemelere sahip modellerden yana tercihlerini yapabilirler. Omuz ve kol kısmında kullanılan işlemeler 2018 modasında tesettür abiyeleri en şık hale getiren detaylar arasında bulunuyor. Kol ve omuz kısmında kullanılan payet detayları tesettür abiye modellerinde trend bir görünüm elde etmenize yardımcı olacaktır.

 

 Dantel Ve Payet Detaylar Oldukça Şık Durmaktadır

 

Tesettür abiye modellerinde kullanılan kumaşlarda oldukça hareketli ve canlı bir görünüm sağlamaktadır. Özellikle baştan aşağıya dantel kullanılan tesettür abiye modelleri bu sezona damgasını vurmaktadır. Dantel kumaşların dışında dökümlü be uçuşan kumaşlarda tesettürlü kadınların tercihlerinin arasında yer alması gerekiyor.

 

Özellikle tül detayların yoğun olduğu elbise modelleri bulunduğunuz ortamda en dikkat çeken ve görsel bir şıklık oluşturan seçenekler arasında bulunmaktadır. Başörtü seçeneği olarak eşarp ya da şallarda kullanılan tül detaylı modelleri tercih ederek harika bir kombin oluşturulabilir.

 

Tesettür abiye modellerinde bir diğer dikkat çeken model ise baştan aşağıya payetlerle oluşturulmuş kumaşlar ve elbiseler özel gecelerde şıklığınızı ön plana çıkarmanıza yardımcı olacaktır. Payet detaylı tesettür abiyeler ile 2018 sezonunun renklerini tercih ederek istediğiniz göz alıcı şıklığı rahatlıkla elde edebilirsiniz. Payet detaylı tesettür abiye modellerini farklı renklerdeki şallar ile kombinleyerek bir bütün sağlayabilirsiniz.