Tesettür Abiyeler İle Nasıl Kombinler Oluşturulur?

Bordo Tesettür Abiye  5297 - Minel AşkBirçok özel davette seçilen kıyafetlerin başında gelen tesettür abiye modelleri, sitemizde birçok farklı renk ve tasarım seçenekleri ile bayanların beğenisine sunulmaktadır. Her kadının farklı stiline uyum sağlayacak nitelikte olan bu abiye elbiseler tarzını en iyi şekilde yansıtmanız için bir fırsattır. Tek yapmanız gereken sitemizden kendi tarzınıza uygun bir abiye modeli seçerek kombininizi de bu elbiseye göre ayarlamak!

 

 Sade ve Şık Kombinler İçin Tercih Edilen Abiye Modelleri

 

Sade renk tonlarını ve gösterişli detayları çok fazla sevmeyen kadınlar, sitemizden tek renkten oluşan ve üzerinde abartılı detayların bulunmadığı abiye modellerini tercih ederek diledikleri kombinleri yaratabilirler. Özellikle sitemizde yer alan dantelli abiye kategorisindeki pastel renkli abiyeler, sadelikten hoşlanan kadınların tercih etmesi gereken modellerdir.

 

Beyaz, krem ve toz pembe renk tonlarının ön plana çıkması, bu abiyeleri daha da çekici hale getirmektedir. Bu abiyeler üzerinde çok küçük detaylar kullanılmıştır ancak elbise bu detaylar ile değil, sadeliğiyle ön plana çıkmaktadır. Bu yüzden tam da sadelikten yana olan bayanlar için ideal olan bir giysi türüdür. Ayrıca daha sıradışı bir görüntü yaratmak isteyen kadınlar, sitemizdeki ceketli abiye modellerini tercih edebilirler. Oldukça feminen bir görünüme sahip olan bu abiye çeşidi, sadece ceket kısmında kullanılan şerit detayı ile sadelik kriterini en iyi şekilde karşılamaktadır.

 

 Gösterişli Abiye Modelleri İle Gecenin Yıldızı Olun

 

Sadeliğin yanı sıra daha göz alıcı bir havaya sahip abiye modellerini tercih etmek isteyen bayanlar da sitemizden kendilerine uygun elbiseyi kolaylıkla bulabilirler. Abiyeler üzerinde bulunan değişik detaylar ile tüm dikkatleri üzerinizde toplamak için sitemizdeki modeller arasından fırfırlı, kemerli veya farklı kesimlere sahip olan abiye modellerini tercih edebilirsiniz.

 

Odağı bir yerde toplayan detaylar sayesinde şıklığınız ile ön plana çıkarak özel davetin yıldızı haline gelebilirsiniz. Bunun yanında detaydan ziyade abiye elbisenin renk tonu ile de gösterişli olmak isteyebilirsiniz. Bunun için de sitemizde yer alan daha koyu ve göze çarpan renk tonlarını tercih etmek doğru bir seçim olacaktır. Özellikle bordo, yeşil ve mavi renk tonları bu gösterişi sağlamakta yeterli olacaktır.

 

Bir cevap yazın