Tesettür Abiyede Yeni Moda Ürünler Neler?

5200 Lacivert Abiye - Minel AşkYeni moda tesettür abiye modelleri arasında pelerinli ürünler oldukça cazip. Bu pelerinler seyyar bir şekilde takıp çıkarılabiliyor. Bu bağlamda seyyar pelerinli abiye satın alan hanımlar bir abiyeyi iki farklı yönde ve stilde değerlendirebiliyor. Bunun dışında tulum şeklinde olan son derece sportif bir görünüme sahip abiyeler de son birkaç yıla damga vurmuş durumda. Özellikle düğünlerde dahi spor giyinmekten taviz vermeyen hanımlar bu tür ürünleri tercih ederek bol kesim abiyeleri üzerinde taşıyor. Pudra, bordo, lacivert ve envai çeşit renk zenginliği de bu giyimlerde kullanılıyor.

 

 Tesettür Abiye Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Her alışverişte olduğu gibi tesettür abiye seçerken de dikkat edilecek temel kriterler var. Bu kriterlere detaylı bir şekilde dikkat gösteren hanımlar alışverişlerinin ilk dakikasından son dakikasına kadar bilinçli bir alışveriş içerisinde olmanın konforlu mutluluğunu yaşamaktalar. Öncelikli olarak garanti ve iade koşullarına mutlaka bakılmalı. Özellikle alışverişlerini internet üzerinden yapan hanımlar için bu nokta çok önemli. Çünkü onların seçtiği tesettür abiye modellerini hemen anında, sıcağı sıcağına bir şekilde deneme şansları bulunmuyor. Dar kesim olan abiyeler bedene tam oturmazken bol kesim abiyeler de salık bir görüntü içerisinde istenilen zarafeti sağlayamıyor. Bu nedenle iade ve değiş tokuş şartları mutlaka önceden okunmalı.

 

Aynı zamanda internetten ya da mağazadan gelen faturalar da kesinlikle saklanmalı. Böylece herhangi bir iade durumunda bu faturaları isteyen mağazalara anında geri dönüş sağlanabilir. Bunun dışında elbette şıklık son derece önemli. Abiye dediğimiz çok kapsamlı giysiler genellikle yaz aylarında, düğünlerde, nişanlarda tercih ediliyor. Bu nedenle ince eleyip sık dokuyarak tercihlerde bulunmakta fayda var. Alınan bir abiye sadece bir günlük ya da bir yıllık değil yıllar boyunca birçok düğünde arz-ı endam etmek için giyiliyor. Kendi tarzına ve stiline en uygun tercihler için renk ve biçim uyumları da kesinlikle ihmal edilmemeli. Alınırken mutlaka birkaç kişinin fikri de sorulmalı. Bu sayede kaliteli, güvenli ve şık giyimlerin merkezi haline gelen tesettür alışverişleri hanımları mutlu edecek şekilde nihayete erdirilebilir.

 

Bir cevap yazın