Tesettür Abiyede Bu Yaz Ne Moda

5322 Kırmızı Abiye - Minel AşkHanımların kıyafetlere olan merakı tartışılmaz. Bir mağazanın önünden geçerken ve ya internette sörf yaparken eğer vakit müsait ise birbirinden güzel kıyafetlere bakmadan geçmeyen hanımlar mağazanın bir köşesinde, vitrinlerde ve ya web sitelerde bulunan tesettür abiye modellerini incelemeden edemez. Gerek renkleri, gerek göz alıcı süslemeleri ve şık modelleri ile dikkat çeken tesettür abiye modellerini sim ve ışıltılı tüllerle süsleyen tasarımcılar bu süslemeleri birbirinden güzel işlemelerle tamamlayarak ortaya muazzam modeller çıkarmayı başarmışlar. Boydan boya saten, saten üzerine gipür, tül, dantel kumaşlar, kadife ve polyester kullanılarak üretilen modeller derken bu çeşitliliğin arasında kaybolacaksınız.

 

 Abiyelerin Renkli Dünyası

 

Tesettür abiye modellerinde ilgiyi toplayan sadece modeller ve süslemeler değildir. Kırmızının pek çok tonu, bordo, siyah parlement, fuşya, pudra renkler, sade renkler üzerine renkli süslemeler, turuncu ve yeşilin tonları, krem ve beyaz abiyeler, lila, sarı ve füme, gold, gümüş ve grinin tüm tonlar özenle süslenerek göz alıcı bir hale dönüşmüş durumda. Koyulu açıklı takımların bir araya getirilerek üretildiği abiye modelleri ise ikili takım, etek ve bluz şeklinde abiye alacak hanımların beğenisine sunulmaktadır.

 

 Online Abiye Modelleri

 

2018 yazında düğünlerde en şık gelin, kız kardeş, anne, elti, görümce olmak isteyenler; mezuniyet töreninde bütün okulun beğeneceği kıyafet sizin olsun istiyorsanız, katılacağınız bir kutlama ve ya partide en güzel siz olmak istiyorsanız internetteki modelleri incelemeden karar vermeyin.

 

Abiye seçmenin zor olduğu söylenir. Ancak kendinizi iyi tanıyorsanız ışıltınızı yansıtacak kıyafeti bulmakta zorlanmazsınız. Bütün renkler güzeldir ancak size en çok yakışacak abiye elbiseyi ten renginiz belirler. Elbisenin boyu boyunuzla, bedeni kilonuzla doğru orantılıdır.

 

Bu sebeple ten renginize uymayan, sizi aşırı sıkarak olduğunuzdan kilolu gösteren, boyu kısa ve aşırı uzun kıyafetleri almaktan kaçının. Abiye elbisede sade takılmayı seven hanımlar için, sadelik önde olmak kaydıyla ufak süslemelerle tasarlanan abiyelerin eşarp ve şal detaylarında kol, yaka, omuz ve bel detaylarında ufak süslemeler kullanılarak kıyafete hareket kazandırılmıştır. Beğendiğiniz abiye elbiseyi doğru seçmek için beden tablosundan yararlanırsanız; kargo yoluyla size ulaşan kıyafetlerin üzerinize tam olduğunu görürsünüz.

 

Bir cevap yazın