Tesettür Abiye Modellerinde Kırmızı Ve Tonları

Pırlanta Abiye - Bordo - Pınar ŞemsTesettür giyimin en önemli parçalarından biriside tesettür abiye olmaktadır. Tesettür abiye düğün, nişan ve mezuniyet gibi özel gecelerde tercih edilen ve doğru tercihle bulunduğu ortamın en şık kadını olmaya yardımcı olan giyim parçası olmaktadır. Tesettür abiye modelleri her mevsime uyum sağlayacak model seçenekleriyle tesettürlü kadınların tercihlerinin ilk sırasında yer almaktadır. Moda tasarımcılarının sayısının artması ve tesettür giyim satışı yapan firmaların çoğalması ile tesettür abiye modelleri tesettürlü kadınların kendi tarzını yansıtmasına olanak sağlamaktadır.

 

 Kırmızı Ve Tonları Kombine Canlılık Katmaktadır

 

Tesettürlü kadınların abiye seçiminde daha çok kırmızı ve kırmızının tonlarından yana tercihlerini kullanmaktadır. Bunun başlıca nedenlerinden biri ise kırmızı abiye modellerinin birçok renk ile uyumlu kombin oluşturmasıdır. Özellikle siyah renk tonlarına sahip diğer giyim parçaları ile oldukça dikkat çekici ve şık bir görünüm oluşturmaktadır. Kırmızı ve kırmızı tonları abiye modellerinde sırıtmak yerine kombine canlılık katmaktadır. Eğer bulunduğunuz ortamda dikkat çekici ve şık bir görünüm sergilemek istiyorsanız kırmızı rengi istediğinizi yerine getirmek için tercih edilecek en doğru seçim olmaktadır.

 

 Rahat Kullanım Sağlamaktadır

 

Tesettür abiye modellerinde kırmızı ve kırmızının tonlarının seçilmesinin diğer önemli sebebi ise, kırmızı tonlarının hemen kirlenmemesidir. Kırmızı renk tonlarına sahip tesettür abiye modelleri beyaz renk gibi hemen kirlenmiyor siyah renk gibi hemen tozu üstüne toplamıyor. Bunun yanı sıra tesettür abiye modellerinde tercih edilen kırmızı tonları koyu renklerde ise sonbahar ve kış aylarında açık ton kırmızıya sahip abiye modelleri ilkbahar ve yaz aylarında rahatlık ile tercih edilebilir.

 

 Vücut Hattına Uygun Kesimler Tercih Edilmeli

 

Tesettür abiye elbiselerde kırmızı ve kırmızının tonları herkeste aynı şık görüntüyü elde etmez. Bunun için ilk önce ten renginize uyum uymadığını göz önünde bulundurmalısınız. Kırmızı ve tonları her tene yakışmakta olup, açık renkli tenli kadınlara kırmızı ve kırmızı tonları daha çok yakışmaktadır. Bunun yanı sıra seçeceğiniz kırmızı ve tonları abiye elbisede vücut hattınıza uygun kesimleri tercih etmelisiniz. Vücut tipi göz önüne alınmadığı takdirde en şık abiye elbise modeli sizde rüküş bir görünüm oluşturur.