Tesettür Abiye Modellerinde En Şık Seçenekler

Merve Abiye - Mürdüm - HazemKadınlar, özel günlerde dikkatlerin onlarda olmasını arzu ederler. Her kadın güzel giyinmeyi hak eder. Bu nedenle dikkatli ve özenli bir şekilde özel günlere hazırlanan kadınlar için, kalite en önemli etkendir. Kaliteli ve şık duruş sergilemek isteyen kadınlar, tesettür abiye seçenekleri sayesinde kendi tarzlarına uygun ürünleri bulmakta zorlanmayacak. Renk renk ve desen desen ayrılan abiyeler ile her özel gün ortamlarında adınızdan söz ettirmiş olacaksınız. Ten renginize, boyunuza ve beden ölçünüze dikkat ederek seçeceğiniz abiyelerin sonrasında, ortaya enfes bir görüntü çıkacaktır. Bu sayede gün boyu fotoğraf çekilmek ve anı ölümsüzleştirmek isteyeceksiniz. Sevdiklerinizle birlikte her anın kıymetini kendinizi güzel hissederek geçirmiş olacaksınız.

 

 Tesettür Abiye Modelleri

 

Pek çok seçenek arasından, yere ve ortama göre seçilen abiyeler ile kendinizi mutlu hissedeceksiniz. Abiye alırken önemli konular arasına kalitesi ve dikimi girmektedir. Kaliteli kumaşı ve iyi dikimi sayesinde birçok abiye özel günlerinizde sizlere eşlik ediyor. İstenilen pek çok renkte bulunan ürünler sayesinde, her kadın kendi zevkine göre abiye seçimi yapabilmekte. Mürdüm renginde, belden aşağıya bol kesim tasarlanan ve detayları bulunan bir abiyeyi, aynı kumaştan ve aynı renkten bir eşarp şal ile kullanmanız iyi olacaktır. Abiyelerde gri renk ayrı bir hava katmaktadır. Her işlemeyi kolaylıkla kaldırabilen gri renk abiyeler, özel gününüzde ışıl ışıl olmanızı sağlayacak. Özellikle kına gecesinde tercih edilebilecek kırmızı renk abiye, özel gecenizde şık olmanızı sağlıyor. Püskül detayları bulunan, gri renkte bir abiyenin içerisinde kendinizi çok mutlu hissedeceksiniz.

 

 Abiye Çeşitleri

 

Mint rengindeki göğüs kısmı dantel işlemeli abiye, görünüşü ile sizleri mutlu kılıyor. Görenleri hayran bırakan kaliteli abiye tasarımları ile kendinizi her daim şık ve gösterişli hissedeceksiniz. Kol detayı tüylü, bir omuz kısmı fırfır detaylı pudra, mürdüm, mint ve kırmızı renklerinde abiye modelleri sizleri heyecanlandırmak için var oluyor. İnce fiziğe sahip kadınlar için, lacivert rengindeki işlemeli ve tül detaylı vücuda oturan model abiyeyi kaçırmak istemeyeceksiniz. İnce lacivert tül şallar ile kullanacağınız abiyeyi, lacivert topuklu ayakkabılar ile tamamlamak güzel bir sonuç doğuracaktır.

 

Bir cevap yazın