Tesettür abiye modelleri

ceketli-ekru-tesettur-abiye-2Tesettür abiye modelleri

Her yıl çok sayıda düğün, dernek ve cemiyet bizleri beklemektedir. İçlerinde bazıları vardır ki sevdiklerimizin, dost ve akrabalarımızın ve hatta kendi ailemizden birinin düğün yada derneği olabilmektedir. Durum böyle olunca tesettür abiye modelleri arasından en güzelini seçme telaşı bizleri sarmaktadır.

Tesettüre uygun fakat şıklığımızı da bir o kadar ön plana çıkartmaya yardımcı olan modeller, ilk tercihlerimiz arasında bulunmaktadır.  Özel mekanlarda kutlanan düşüğünler, tesettür abiye modelleri ile tamamlanmaktadır.

Tesettür abiye modelleri, her sezon yenilenerek karşımıza çıkmaktadır. Yılın favori kumaş türleri kullanılarak tasarlanan modeller, her sezon bambaşka bir görüntüye kavuşmaktadır. Yine renk olarak her sezon değişimler gözümüze çarpmaktadır.

Özel mekânların olmazsa olmaz renklerinden olan siyah tesettür abiye modelleri, şık ve zarif bit görüntünün ortaya çıkmasına neden olmaktadır. Bu sezon yıla damgasını vuran ışıltılı kumaşlar tesettür abiye modelleri üzerinde de fazlasıyla etkisini göstermiş durumdadır.

tesettür abiye modelleri, İslam’ım şartlarına uygun olarak tasarlanmaktadır. Uzun kollardan oluşan modeller, yaka kısmı boyna kadar uzaman ve etekleri yerlere kadar uzanan modellerden oluşmaktadır.  En özel kumaşlar kullanılarak içi belli etmeyecek özelliklerden oluşmaktadır.

Kaliteli kumaş türleri tesettürlü ürünleri hayata geçirirken aynı zamanda çok özel fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Tesettürlü ürün yelpazesi oldukça geniş ve zengindir.  Yüzlerce farlı çeşit ürün artık kolayca tesettürlü hanımların hizmetindedir. Çeşitli e- tesettür siteleri ile sadece birkaç dakika içerisinde  sipariş verilmektedir.

Tesettür abiye modelleri, arasında en popüler olan renk siyah ve kremdir. Her ortamda göze batmadan kullanılabilen bu renkler en çok tercih edilenlerdir. Özellikle sade kumaşlardan tasarlanmış olan tesettür abiye modelleri, üzerinde kullanılan renkli şal ve eşarplarla kombinlenebilmektedir. Bu sayede ortaya şık ve göz alıcı bir görüntü çıkmaktadır.

Bir cevap yazın