Tesettür Abiye Modelleri

 

tesettür abiyeKadın giyiminin vazgeçilmezi olan abiyeler, rengarenk çeşit çeşit modelleriyle özel davetlerin, baloların, düğün ve nişan organizasyonlarının baş tacıdır. Göz alıcı veya sade modeller ışıklar altında kalan kadınların tüm güzelliklerini yansıtırlar. Gün geçtikçe gelişen tesettür abiye türleri de tesettür giyimi tercih eden kadınlar için bol alternatif ürünler sunmaktadır. Dantelli, sade; dökümlü, dar kesim; açık ton ve koyu tonlarda onlarca çeşit abiyeler vitrinlerde, online mağaza olan zariftesettur.com adresinde sizleri bekliyor.

 

Pudra pembesi, dantel detaylı abiyelerin moda olduğu son zamanlarda tesettür abiye de bol veya dar kesim kol detayları ve aşağı doğru açılan etekleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Şık bir ayakkabı ve çantayla eşleyebileceğiniz abiyeler davetlisi veya ev sahibi olduğunuz organizasyonda büyüleyici bir etki yaratmanıza yardımcı olacaktır. Abiyeler, içinde bulunulan organizasyona ve ev sahibine verilen önemi ve değeri gösterir bir özellik taşır.

 

 Tesettür Abiye Modelleri

 

Pul, boncuk, dantel ve pelerin gibi detaylara sahip olan abiye çeşitleri elbisenize renk ve ahenk katan bir özellik taşımaktadır. Sade renk bir abiyenin üzerine konumlanan pul, boncuk veya dantel detayları elbisenin dışa vurumunun göz alıcılığını artırır ve normal elbiseden abiyeye geçişi kuvvetlendirir. Kullanılan kumaş dışında gerçekleşen bu geçiş kuvveti abiyeyi taşıyan kişinin de sade tarzını korumasına olanak sağlar.

 

Pastel renkler ve güpür detaylarla canlanan sade abiyeler günümüz moda dünyasının hoş stillerini yansıtmaktadır. Yoğun ve daha abartılı olan abiye tarzından daha sade ve doğal abiye modellerine geçilen bu günlerde özellikle gençlerin yoğun olarak tercih ettiği abiyeler spor tarza yakın bir duruş çizmektedir.

 

 Tesettür Abiye Fiyatları

 

Tesettür abiye fiyatları kullanılan kumaş ve aksesuara göre değişiklik gösterecektir. Sade ve aksesuarsız olan abiyeler daha uygun fiyatlı olabilirken, altın veya gümüş detaylı abiyeler için fiyat gittikçe yükselebilmektedir. El yapımı işleme ve süslemesi olan abiyeler için de durum benzerdir. El emeği göz nuru denilen ve özel tasarımlara seçilebilen bu abiyeler için fiyat aralığı da daha geniş tutulabilir.

 

Organizasyonun baş temsilcilerinin tercih edebileceği özel tasarım modeller ve daha sade tercih edilebilecek abiye modelleri sitemizde mevcuttur. Tarzınıza, bütçenize ve zevkinize göre sizleri bekleyen çeşitli abiye modellerine sadece bir tık uzaklıktasınız.