Tesettür Abiye İle Hangi Aksesuarlar Kullanılabilir?

 

abiyeGüzel bir organizasyon veya davete giderken tercih edilebilecek hoş bir tesettür abiye modeli ile birlikte mutlaka farklı aksesuar seçenekleri de önemlidir. Bu bağlamda daha göz alıcı bir izlenim yaratacak ve şıklığı daha ön plana çıkaracak aksesuarların tercihini yapmak, abiye çeşidinin de daha güzel bir görünüm altına girmesine olanak tanımaktadır. Bu bağlamda günümüzde birçok değişik aksesuar çeşit hanımlar tarafından, kendi kişisel zevklerine bağlı kalarak tercih edilmektedir. Bunlar içerisinde özellikle ilk olarak hiç şüphesiz ayakkabı seçenekleri ön plana çıkmaktadır. Özellikle dolgu veya platform topuk seçenekleri dahilinde koyu renkli ayakkabılar tercih edilmelidir. Nitekim abiyelerle hoş bir izlenim uyandıran topuklu ayakkabı çeşitleri siyah ve kahverengi tonları altında ya da gri renkleri ile harika bir uyum ortaya çıkarabilir.

 

 Abiye çeşitleri ile birlikte farklı aksesuar modellerini kullanmak

 

Birbirinden değişik model yapısı altında üretimleri her sene gerçekleştirilen harika abiye modelleri, özellikle askısız dikdörtgen ve daha canlı ve parlak renkler altındaki çantalar ile muhteşem bir uyum ortaya çıkarabilmektedir. Tabi bunları gerçekleştirirken ayrıca mutlaka hanımlar kendi ten rengine, elbisenin rengine ve diğer takı çeşitlerinin modellerin bağlı olarak da mutlaka tercih etmesi büyük bir önem taşımaktadır. Tüm bu kriterleri yerine getirildiği takdirde farklı elbiseler ve aksesuarlar harika bir izlenim ortaya çıkarabilir. Tabii aksesuar açısından takılar da yine ayrı bir önem taşır. Zarif ve tarz bir en güzel bir küpeler ile birlikte hoş bir kolye ve bileklik muhteşem bir izlenim ortaya çıkarabilir.

 

 Değişik yapıları ile birbirinden güzel aksesuar modellerini kullanmak

 

Elbette hanımlar kendi zevklerine bağlı olarak birbirinden değişik aksesuar modelleri de yine abiyeler eşliğinde bir bütünlük sağlamak amaçlı kullanabilir. Bunlar içerisinde şık bir kol saati, güzel bir eşarp ya da fular gibi değişik modeller de değerlendirilebilir. Bütün bunlar hanımların kendi kişisel zevklerini bağlı olarak tercih etme şansını sunuyor. Tabii Burada mutlaka abiyeleri kendi aksesuar ve desenlerinin de olmasına dikkat edilmesi gerekmektedir. Bu şekilde fazla uğraşmaya gerek olmadan doğrudan abiyelerin üzerindeki tarz görünümleri sayesinde başka bir aksesuar kullanmaya gerek de olmaz.