Tarza Göre Kombinlenen Trençkot Modelleri

 

tesettür trençkotBahar mevsimlerinin bir numaralı üyesidir, trençkot. Ne soğuk ne sıcak denilen havalarda kurtarıcı gibi koşar yardıma. Her geçen yıl daha benimsenen trençkotlar için her yeni yıl yepyeni tarzda trençkotlar tasarlanır. Bu tasarımlarda her tarzda insanın beğenebileceği bir şıklık yatar. Çeşitli desenleriyle, farklı renkleriyle ve modelleriyle birçok trençkot sanal vitrinlerde sizleri bekliyor.

 

           Trençkot hem pek çok tarza hitap edebiliyor hem de cinsiyet ayrımı gözetmeksizin her evin kapısını çekinmeden çalabiliyor. Gençlerin, iş kadınlarının, iş adamlarının, üniversite öğrencilerinin, öğretim üyelerinin de giyebildiği her kesime hitap eden trençkotlar moda dünyasında uzun yıllar daha yerini koruyacak gibi görünüyor.

 

 Tarza Göre Kombinlenen Trençkot Modelleri

 

Trençkotu tarzınıza göre istediğiniz gibi giyebilirsiniz. Serin havaya alışıksanız o günkü giyiminizi de ön plana çıkaracak şekilde trençkotun önünü açık bırakabilir eğer varsa bağlarını yandan aşağı sarkıtabilirsiniz. Eğer hava serinse ve üşüyorsanız trençkotunuzun düğmeleri tam değilse ve üzerinize sıkıca oturmuyorsa bağlarını önden bağlayabilir ve hafif bir salaş model elde edebilirsiniz.

 

Trençkotun düğmeleri tutarlı ise ve belinize sıkıca oturuyor ve vücudunuzu sarıyorsa bağlarını arkadan bağlayarak kurdele yapabilirsiniz. Artık fermuarlı modelleri de üretilen trençkotun fermuarını çekebilir ve varsa bağını önden bir kez geçirerek aşağı doğru salabilirsiniz. Tarzınız müsaade ediyorsa ve geçiş mevsiminde üzerinize giydiğiniz ürünler sizi daraltıyorsa trençkotu giymeden omuzlarınıza da alabilirsiniz. Topuklu ayakkabı ve el çantasıyla feminen ve güçlü bir iş kadını profili çizebilir, yöneticilik pozisyonunuzu dahi vurgulayabilirsiniz.

Elbiselerden vazgeçemiyorsanız trençkot tam size göre denebilir. Trençkotunuz elbise boyuyla denk ise trençkotu sıkıca bağlayın ve trençkotunuzdan belden sıkı aşağı doğru eteği genişleyen bir elbise modeli elde edin. İşte üzerinizde sizi koruyan bir başka model varken bile elbise görünümünüzü korumuş olacaksınız.

 

 Değişen Trençkot Fiyatları

 

Kullanılan kumaşın kalitesine göre trençkotlar çeşitli fiyat aralığında gezinir. Sitemizden trençkot çeşitlerini inceleyebilir ve tarzınıza uygun olanı seçebilirsiniz. Sitemizde trençkot fiyatları 90 Türk lirası ile yaklaşık 300 Türk lirası arasında değişmektedir. Rengarenk ve birbirinden çeşitli ürünler için online mağazamızda gezinmeniz yeterli olacaktır. Bir tık uzağınızda olan bu hazine için ellerin çalışması yeterli, ayaklarınıza kara su inmeden istediğiniz modellere kolayca erişebilirsiniz.