Tarz Görünmek İsteyenlerin Pardesü Tercihleri Nasıldır?

tesettür pardesüTarz sahibi olan tesettürlü müşteriler için pardesüler önemli bir yere sahiptir. Tesettürün içinde özensiz bir giyim olsa bile sezonu trendlerine uygun şık bir pardesü kurtarıcı parça olmaktadır. Hem spor hem de klasik giyim tarzını benimseyen tesettürlü kadınların mutlaka pardesüye ihtiyacı bulunmaktadır. Pardesüler yılın genelinde uzun süreli kullanıma uygun olduğu için tesettür dış giyim ürünlerinde önemli bir yere sahiptir. Sezonun moda renklerinden ilham alınmış modern ve kullanışlı pardesü modelleri müşterilerin beğenisine sunulmaktadır.

 

 Fermuarlı Yeni Sezon Pardesü Seçenekleri Nelerdir.?

 

Baştan aşağı fermuarlı olan pardesülerde farklı kumaşlardan yapılmış seçenekler vardır. Hem bahar hem de kış aylarında rahatlıkla kullanılabilen polyester kumaştan yapılmış tesettür pardesü modelleri oldukça kullanışlıdır. Aynı zamanda yıkanabilen özellikte olması rahat kullanım sağlamaktadır. Belden aşağı kısmı geniş olan modelleri bu sezon favoriler arasındadır. Sivri yaka, hakim yaka ve kapüşonlu seçenekleri bulunmaktadır. Bunun dışında kaşe kumaştan yapılmış beli kuşaklı pardesülerde kaliteli bir duruşa sahiptir. Kışın ofis giyim stiline uygun kombin yapacaklar için uygun bir seçenektir. İçi astarlıdır ve yanlarında cepleri bulunmaktadır. Yeni sezonda gri, bordo, toprak rengi, yeşil renkler bu ürünlerde ilk sıralarda yer almaktadır. Ekoseli kumaş kullanılan pardesülerde ise iki renk kullanılmaktadır. Bu pardesüler genellikle vatkalı olup yarım likraya sahiptir. Böylece hem rahat kullanılır hem de estetik görünüm sağlanır.

 

 Volanlı Tesettür Pardesü Modelleri Nasıldır?

 

Sıra dışı farklı bir modelde pardesü arayışında olanlar için volanlı tesettür pardesüleri farklı bir seçenektir. Kolları volanla hareketlendirilmiş pardesüler geniş kullanım alanına sahiptir. Adeta şık bir elbise gibi görünen bu pardesüler mürdüm, yeşil, somon, taba gibi birçok renk çeşidine sahiptir. Boydan boya gizli düğmelere sahip olan bu model gençlere de olgun tesettürlülere de uygun olmaktadır. Bebe yaka şeklinde olan volanlı pardesüler boydan geniş şekildedir ve vücut hatlarını rahatlıkla kapatmaktadır. Sade ve gösterişsiz modelleri olduğu gibi üst kısmında yer yer işlemelere yer verilen modeller vardır. Volanlı pardesüler giyimine özen gösterenlerin hem topuklu ayakkabı ile hemde çizme ile pratik bir şekilde kombin yapabileceği şekilde olmaktadır.