Söz İçin Kapalı Giyim Abiye Tercihleri Nasıl Olmalıdır?

Söz kesimi oldukça önemli ve büyük bir role sahip olan gün ve gecelerdir. Söz kesmek için çok fazla kalabalığa gerek duyulmadan aile içerisinde yüzük takmak gerekir. Bu nedenle giyim tarzına da dikkat etmek gerekir. Çok abartıya kaçılmadan son derece muazzam ve aile içine yakışır bir kıyafet tercih edilmelidir. Giyim bu gecede özellikle gelin adayları için son derece önemlidir. Düğünden önce sade ve şıklığa daha çok önem verilen bir kıyafet modeli seçilmelidir.

Özellikle de kapalı yani tesettürlü olan gelin adayları için modaya uygun olarak ve tam tesettürlü şekillerde kapalı söz kıyafetleri imal ediliyor. Sevilerek giyilecek olan ve son derece asil renklerden elde edilen söz için kapalı giysiler genellikle kırmızı, mürdüm, mor ve siyah gibi koyu tonlarda tercih edilmelidir. Uzun eteklerden oluşan ve tasarım detayları çok abartı olmayan giysiler tercih edilmelidir. Kombinler sade ve şık bir şekilde yapılmalıdır.

Söz İçin En Uygun Abiyeler Sade Olanlardır

Söz için kapalı giyim abiye tercihleri nasıl olmalıdır, diye aklında soru yer eden gelin adayları için verilebilecek en güzel tavsiye sadelikten yanadır. Söz anında takılacak olan takılar, yapılacak olan saç ve makyajlar elbiseyi tamamlayıcı şekilde yapılır ve elbisenin sadeliği parlak ve detaylı takı ve makyajlar ile ortaya çıkar. Abiyeyi tamamlayan çanta ve ayakkabılar da kullanıldığı takdirde söz için en uygun abiye seçilmiş olacaktır. Kapalı giyim abiyeler seçilirken dikkat edilmesi gereken en önemli özellik ise elbisenin kabarık olmamasıdır. Etekleri düz ya da pileli kesim şeklinde inen abiyeler her zaman daha şık durmaktadır. Belden oturtmalı ya da göğüs altından oturan elbiseler de tercih edilebilir.

Bir cevap yazın