Şıklığınıza Şıklık Katan Tesettür Abiye Modelleri

Minel Aşk - Ä°ndigo Tesettür Abiye - 5270Kollarda ve etek uçlarında güpür detayları, canlı pastel renkler ve gümüş- altın aksesuarlar ile tesettür abiye her sezonda yeni göz alıcı modellerle vitrinlerde yer alıyor. Tesettür giyimde artan çeşitlilik özellikle abiye alanında birbirinden şık tasarımları daha ekonomik fiyatlarla tesettürlü hanımların beğenisine sunulmasını sağlamıştır.

 

 En Yeni Abiye Modelleri

 

Tesettür giyimde dantel detaylarının yeri çok özeldir. Hemen hemen her kategoride karşınıza çıkabilir. Özellikle abiye kategorisinde çok şık, çok zarif tasarımlar ortaya çıkmaktadır. Kollarda ve etek uçlarında kullanılan danteller, kat kat etek kısmına ve yaka kısmındaki parıltılı taşlara çok yakışıyor. Pudra renk tonu abiye modelleri içerisindeki en zarif tercihler arasında yer alıyor. Tül detaylarla hazırlanan içli- dışlı takım şeklinde kullanılan bu elbiselerin yanında düz elbiselerin omuzlarından sarkan tül detayları pelerin şeklinde hoş bir zarafet oluşturuyor. Bunun yanında geniş etekler, omuzlarda kalan pelerin detaylar, üzerinde tül detayları ile hareketlendirilen bu yeni modellerde mürdüm, pudra, mavi, zümrüt renk tonları öne çıkıyor.

 

 İnce Kemer Detaylı Dantelli modeller

 

Sade elbise tasarımının üzerini komple kaplayan dantel kaplama tasarım birkaç sezondan bu yana çok beğeniliyor. Bel kısmında kullanılan ince deri ya da parlak metal kemerlerde aynı renklerde şallarda kullanılacak bir şal ile sade aynı zamanda şık bir kombin oluşturacaktır. Dantel kaplı modellerin bazılarının bel kısımlarında aynı renk tonlarında inciler yer alabiliyor. Yakın tonlarda şal uyumları ve gümüş taç uyumları ile şık bir abiye elde edilebilir.

 

 İki Renkli Abiyeler

 

İki renkli modeller uyumlu kombin tarzları olarak çok beğeniliyor. Üst kısmı altın parıltıları ile kaplı geniş eteklerinde tül kaplama tasarımları bulunan modeller hem ağır, hem de çok zarif bir uyum oluşturacaktır. Aynı modellerde gümüş parıltılar da kullanılmakta ve çok beğenilmektedir.

 

 Pelerin Detayları Tesettür Abiyeler

 

Pelerin detaylar birkaç sezondan bu yana çok beğeniliyor. Modeller üzerinde de farklı tasarımlarda yer verilebiliyor. Omuzlardan sarkan tül ya da elbise kumaşından parçalar olabildiği gibi sadece omuz kısımlarında kalan incilerle süslenen detaylarda en sade elbise modellerine bile çok zarif ve kibar bir hava katıyor.