Şık Tesettür Kombinler Nasıl Yapılır?

 

tesettürTüm kadınlar yaptığı kombinlerin etraflarındaki en iyi kombin olması ve her an şıklığın sunduğu öz güven duygusunu yaşamak için alışverişe bir servet yatırıyor. Ancak yapılan yanlış seçimler ve oluşturulan hatalı kombinler, ne yazık ki kadınları hayal ettikleri şık görünümden uzaklaştırmakta ve sıradan bir görünüm elde etmelerine neden olmaktadır. Peki doğru tesettür kombin nasıl yapılmalı ve kombin sırasında hangi detaylara dikkat edilmesi gerekli?

 

 – Hazır Kombinlerden Yardım Almak:

 

Günümüzde tesettür giyim modacıları, tesettürlü kadınların en iyi ve en trend kombinlere sahip olmaları için, hazır kombinler tasarlayarak kadınların beğenisine sunuyor. Moda hatalarına düşmeden, kusursuz bir görünüm elde edebilmek için hazır oluşturulmuş kombinlerde seçim yapmak, hatasız bir görünümü size sunacaktır. Hazır kombin fikirleri sayesinde dolabınızda bulunan parçaları da birbiri arasında nasıl kullanmanız gerektiğini daha rahat görebilir, doğru kombinler oluşturarak her an şık görünümün tadını çıkartabilirsiniz.

 

 – Sezon Trendlerini Kullanmak:

 

Tesettür kombinlerinde istenilen modern ve özgün görüntüyü elde edebilmek için, sezonun tesettür trendlerine kombinlerde mutlaka yer vermek gerekiyor. Kıyafetlerinizde istediğiniz trendler yer almasa bile, akseusarlar ile sezonun trend görünümlerinden birine kombinlerde yer verebilir, bu detayları ön plana çıkartarak farklı ve istediğiniz tarz görüntüyü yaratabilirsiniz. Ancak sezon trendlerini kullanırken birden fazla yeni trendi bir arada kullanmak, moda hatalarına düşmenize neden olabilir ve yorucu bir görüntünün ortaya çıkmasına neden olur. Bu sebeplerden dolayı kıyafet kombinlerinden en fazla iki veya üç trendi kullanmak, doğru bir görüntü için oldukça önemlidir.

 

 – Doğru Beden Seçimleri:

 

Tesettür kıyafetlerin tamamı, tesettürlü kadınlar için özel olarak üretilmek ve tüm standartlara uygun olarak sunulmaktadır. Ancak buna rağmen bazı kadınlar mevcut beden ölçülerinden daha büyü elbise seçimlerine gidiyor. Üzerinize olmayan veya büyük gelen kıyafetler, hiç bir özelliğini göstermeden yanlış bir görüntü ortaya çıkmasına neden olur. Bu nedenle alışveriş sırasında doğru ölçülere sahip kıyafetler seçilmeli, eğer bedeni size uygun olmayan bir kıyafeti kullanmak istiyorsanız, gerekli tadilatları yaptırarak bedeninize uyumlu ölçülerde olmasını sağlamalısınız. Aksi takdirde olduğunuzdan daha kilolu ve daha kısa görünme riski ortaya çıkacaktır.