Sezonun Trend Tunik Ve Elbise Tasarımları

Etek Bluz Takım - Siyah - Som FashionKapalı bayanlara yönelik hazırlanan sezon tasarımları trend ayrıntılara uygun ve bayanların şık bir görünüm yakalayabilecekleri modeller ile oluşturulmaktadır. Kapalı giyim özelliklerine uygun yapıda tasarlanan ürünler tunik, elbise, abiye, tulum, takım, uzun etek gibi birçok tasarım ile sunulmaktadır. Hazırlanan ürünler kaliteli kumaş seçenekleri ve sezonun trend renkleri ile birleştirilmiştir. Bu sezonun açık renk seçenekleri kullanılarak hazırlanan elbiselerinde ise beyaz renk ön plana çıkmaktadır. Beyaz renk kullanılarak hazırlanan salkım saçak model elbiseler dikkat çekmektedir. Bu modellerde hafif kumaşlar kullanılarak tasarımlar hazırlanmaktadır.

 

 Sezon Renkleri Ve Günlük Kullanıma Uygun Elbise Modelleri Nelerdir?

 

Beyaz elbise modelinde üst beden iki kat fırfırlı bir tasarım ile tasarlanmaktadır. Etek kısmında ise dökümlü bir model uygulanmaktadır. Sezonun trend tasarımları arasında yer alan bu tesettür model, Zarif Tesettür markası aracılığı ile bayanlara sunulmaktadır. Sezonun öne çıkan elbise modellerinde inci detaylı tasarımlar da yer almaktadır. İnci detaylı tasarımlar, bel kısmında uygulanan inci taşlar ile oluşturulmaktadır. Üst beden kısmında oturan bir kesim uygulanırken, etek kısmında geniş ve dökümlü bir kesim kullanılmaktadır. Geniş pileler sayesinde, hareket edildiğinde şık bir görünüm kazandıran modeller oluşturulmaktadır.

 

Elbise modellerinde kollarda kullanılan geniş fırfırlar ve volanlar öne çıkmaktadır. Rüya elbise modellerinde iki omuz kısmında da geniş ve dökümlü fırfırlar kullanılmaktadır. Sezonun hareketli modelleri arasında yer alan bu tasarım, trend ürünler arasında yer almaktadır. Sezonun trend ürünleri arasına girecek olan diğer elbise modelleri ise vintage özellikler ile hazırlanan tasarımlardır. Bu modellerde özellikle kırık beyaz ve bej renklerin kullanımı görülmektedir. Bahar aylarında bayanlar tarafından oldukça ilgi görecek olan vintage elbiseler, göğüs bölgesinde uygulanan hareketli ve geniş fırfırlar ile tasarlanmaktadır.

 

 Bahar Temasına Uygun Tunik Modellerinin Desenleri Ve Renkleri Nelerdir?

 

Sezonun tunik modellerinde ise yine açık renkler kullanılmaktadır. Sezonun trend renkleri arasında buz mavisi ve beyaz gibi renkler yer almaktadır. Desen ayrıntılarında ise çizgili baskılar uygulanmaktadır. Bu özellikler gömlek tasarımı kullanılarak tasarlanan tunik modellerinde uygulanmaktadır. Özellikle açık mavi gömlek kesimi ile oluşturulan tunikler ve çizgili desenler ile oluşturulan asimetrik kesimli, gömlek tunikler sezonun trend ürünleridir.