Sezonun Tesettür Kombinleri Nelerdir?

tesettür kombin2018 yılında moda dünyası tesettür giyimi fazlasıyla önem vermeye başladı. Tesettür giyim son yıllarda modern bir çizgiyi takip etmeye başladı. Modacılar yepyeni modelleri üretirken, moda severler ise tesettür kombin seçeneklerinin artmasıyla kendi tarzına uygun olanını elemekte ve bulmakta zorlanmadı. Bu sezon da şık ve sade tasarımı ile tesettür kombin modelleri vitrinlerdeki yerini aldı.

 

 YAZ SEZONU TESETTÜR KOMBİN MODELLERİ

 

Bu yaz daha canlı ve cıvıl cıvıl renkler tercih edilirken aynı zamanda da pantolonda İspanyol paça yerini dar ve boru paçaya bırakmıştır. Etek ve gömlek modelleri de her kitleye hitap edecek şekilde vitrinlerdeki yerini almıştır. Etekler genç kesim tarafından genellikle spor ayakkabı ile kombin edilirken pantolonlarda farklı tarz ayakkabılar tercih edilmektedir. Kombinleme her yaş ve kitleye göre farklılık göstermektedir.

 

  1. ASİMETRİK TUNİK- GENİŞ PAÇA PANTOLON

 

Son dönemlerde stoklarda hızla tükenip hızla yerine yenisi eklenen en gözde kombinlerden biridir. Aranılan her renge ulaşılabilir. Kumaş türü bulunulacak ortama göre seçilebilir. Bu kombin, bir yaz düğününe davetliyseniz kumaş tercih edilmelidir. Ancak günlük hayatta genelde daha sade ve tiril tiril kumaşlar ön plana çıkar. Ayrıca bu kombini şal ile tamamlayabilirsiniz.

 

  1. PUANTİYELİ TUNİK-DAR PAÇA PANTOLON

 

Daha genç kesim tarafından tercih edilen puantiyeli tunik ve dar paça pantolon kombini spor ayakkabı ve şık bir şal ile çok güzel bir uyum yakalamaktadır. Modanisa kreasyonunun kırmızı beyaz puantiyeli kombininin kırmızı şal ve spor ayakkabı ile tamamlanmış olması oldukça dikkat çekmektedir.

 

  1. ELBİSE ŞAL KOMBİNİ

 

Bu kombin ucu açık bir kombin olarak kabul edilir. Her yaş ve her kitle tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Genelde boydan çizgili ve spor tarz elbise modeli spor ayakkabı ile kombin edilip, şal ile tamamlanmaktadır. Oldukça şık bir görünüme sahip olan bu kombin çok fazla tercih ediliyor. Ayrıca puantiyeli ya da çiçek desenli elbiseler de mevcut. Bu modeller genelde şık bir şal ve stiletto ayakkabı ile kombinlenerek şık bir atmosfer oluşturulmaktadır. Elbise kombilerinde salaş modeller de ön plandadır. Bu modeller ise uzun bir kolye ile kombin edilerek şıklığı artırılmaktadır.