Sezonun Spor Ve Klasik Tesettür Giyim Ürünleri

Asimetrik Çizgili Tunik Pudra - Selma SarıTesettür modasına yönelik tasarımlar bahar trendleri ile bir araya getirilerek oluşturulmaktadır. Bahar trendlerinde ise tasarımlar yaratıcı kesimler ile meydana getirilmektedir. Sezonun kaliteli ve trend tasarımları ise Zarif Tesettür aracılığı ile bayanlara sunulmaktadır. Özellikle klasik tasarımlarda kullanılan salaş kesimler, klasik renkler ile birleştirilmektedir. Bu sezonun takım modelleri ise klasik tarzda giyinmeyi seven bayanlarına hitap etmektedir.

 

Özellikle siyah ve beyaz renkler kullanılarak hazırlanan takımlar sezonun trend ürünleri arasında yer almaktadır. Üst giyim için diz boyuna kadar uzanan yelek formunda tasarlanan, kuşaklı üstler ve salaş kesim pantolonlar bir arada kullanılarak, takım modelleri yaratılmaktadır. Üst kısmı yelek, alt kısmı pantolondan oluşan tasarımlar kol bitimlerinde kullanılan renkli pul detayları ile tamamlanmaktadır. Pul ayrıntılı takımlar hem klasik hem de günlük kullanıma uygun, trend modeller olarak oluşturulmaktadır.

 

Sezonun diğer trend modelleri ise inci detaylı takımlardır. İnci detaylı takımlarda üst beden için bol kesimli ve bel bölgesinde kuşak kullanılan tunik modelleri tercih edilmektedir. Tuniklerin altına ise aynı renk ve kumaş özelliklerinde bol kesimli pantolonlar kullanılmaktadır. Bu takım modellerinin tunik kısmında ise inci detayları kullanılarak, tasarım tamamlanmaktadır. Özellikle siyah kumaş üzerine kullanılan beyaz renk inci detayları ile hazırlanan modeller sezonun trend ürünlerini oluşturmaktadır. Moda dünyası içerisinde yer alan ve yaratıcı tasarımlara yer veren tesettür giyim, her tarzda bayanın kendine uygun ürünü bulabilmesi amacı ile tasarımlarını oluşturmaktadır. Klasik ürünlerin yanı sıra sezon içerisinde spor ürünlere de yer verilmektedir.

 

 Tunik Modellerinde Renk Ve Kesim Ayrıntıları Nelerdir?

 

Kapalı bayanların günlük hayatta rahatlıkla kullanabildiği tunik modelleri ise spor tasarımlar arasında yer almaktadır. Sezonun spor tunik modelleri ise simetrik tasarımlar kullanılarak meydana getirilmektedir. Baskı özelliklerinde ise boyuna çizgiler kullanılarak, ürünler oluşturulmaktadır. Çizgili tunik modelleri, iki renk kullanılarak hazırlanmaktadır. Bu modellerde beyaz, mavi, kırmızı gibi renklerin bir arada kullanımı sağlanmaktadır. Tunikler simetrik kesimler ile oluşturulurken, gömlek tasarımlarına benzer kesim modelleri ile meydana getirilmiştir. Hem şık hem de rahat bir tasarım modeli olarak karşımıza çıkmaktadır.

 

Bir cevap yazın