Sezonun Öne Çıkan Tesettür Kaban Modelleri

 

tesettür kabanMevsim özelliklerine göre giyim alanında yeni sezon koleksiyonları hazırlanmaktadır. Sonbahar- kış sezonu için tesettür kaban modelleri arasından da birbirinden şık ve özel tasarımlar bulabilmek mümkündür. Yeni sezon tasarımlarında geniş kuşaklar, çift düğmelerle trençkot havası hissedilebiliyor. Hardal, bordo, haki, vizon ve mürdüm renk tonları da sezonun öne çıkan renkleri olmaktadır.

 

 Trençkot Havası Veren Modeller

 

Şıklığını ve zarafetine düşkün tesettürlü hanımlar için yeni sezon kaban tasarımları arasında modern detayları ile kullanışlı modeller bulunuyor. Eteklerde genişleyen tasarımlar, bellerde kalın kuşaklar ve kol kısımlarında kullanılan incilerle kendinize has bir tarz elde etmenizi sağlıyor. Etek kısmında daha düz kesimlerle çift düğmeli, geniş yakalı ve omuzlarda apoletleri bulunan modeller cep detayları ile de oldukça kullanışlıdır. Kaşe kaban olarak ta ceket yakalı kaban tasarımlarında geniş kuşaklar karşımıza çıkıyor.

 

 Siyah Kuşaklı Modeller

 

Havalar daha da soğuduğunda keçe modeller öne çıkacaktır. Siyah, kahve, gri, Infigo modellerde bellerde yer alan geniş siyah deri kuşaklar modern bir hava ortaya çıkarıyor. Ceket yakalı modellerde etek ucu dizlere kadar uzanan düz ve sade modeller bulunuyor. Sadece beldeki kuşak ile önü kapanan bu modeller için siyah pantolon ve ayakkabı ile hoş bir kombin elde edilebilir. Şal seçimlerinizde ise siyah üzerinde renkli tasarımlar hoş olabilir. Zümrüt, mürdüm, Indigo renklerinde şallar kış mevsiminde sıcak bir tarz sunabilir. Kahve modellerde kırmızı ya da mürdüm gibi renkler ile kombinlenen bu tasarımlar gri modellerde mürdüm, haki ve petrol mavisi renklerde uyumlu olarak kullanılabilir. Bu modeller içerisinde etek ucunda uzunlu- kısalı tasarımlarda dizlerden aşağı inen kabanlarda kendinize has bir tarzda kombinler elde etmek için hoş bir tarz olmaktadır.

 

 Çift Renkli Modeller

 

Tek renk tasarımların yanında çift renkli modeller de bulabilirsiniz. Üst kısmı beyaz- alt kısmı siyah modellerde oldukça uyumlu ve modern bir kullanım olacaktır. Özellikle çalışan hanımlar için daha resmi formlarda şık bir model olabilir. Siyah şal, siyah pantolon ve ayakkabı ile sade ama bir kadarda zarif bir tarz elde edebilirsiniz. Kıyafetin üzerinizde hoş durması için mutlaka beden ölçülerinize uyumlu kullanımlar tercih etmelisiniz.