Sezonun En Yeni Trençkot Modelleri 

tesettür trençkotBahar aylarında özellikle tercih edilen trençkot modelleri moda dünyasında sıklıkla tercih edilmektedir. Sezonun şıklığını sunarken rahatlığını da beraberinde getirmektedir. Kullanımı oldukça rahat olan bu dış giyim türü, hafifliği ve rahatlığı ile de pek çok kadının vazgeçilmez parçası haline gelmiştir. Bu sezon da göz alıcı şıklığı sunan trençkot modellerinin her türüne kategorimiz üzerinden ulaşmak mümkündür. Trençkot modelleri düğmeli ve kapalı olarak tercih edilebileceği gibi açık da giyilebilir.

 

Binlerce çeşit ve modele sahip olması da bu özelliğine eklenince kombin yapma olanağı oldukça yüksek olan dış giyim seçeneklerinden biri olduğunu söylemek mümkün hale geliyor. Ürün seçeneği sınırsız olan trençkot modellerinde renk yelpazesi de oldukça geniş. Özellikle ilkbahar aylarında kırmızı sarı ve rengarenk diğer tonlar sıklıkla tercih edilirken; sonbahar modasında daha çok hardal sarısı, siyah, lacivert, grinin tonları hüküm sürmektedir. Mevsimsel geçişlere göre de kombin yapmak mümkün kılınmaktadır.

Tesettür trençkot modelleri için: https://www.zariftesettur.com/trenckot

 Trençkot Modellerinde Farklı Tercihler

 

Rahatlığına birinci planda önem veren kadınlar genellikle büzgülü kemere sahip olan spor modelleri tercih etmektedirler. Bu modellerde pudra, kırmızı, mor, yeşil, taba gibi sayılabilecek pek çok renk seçeneği mevcuttur. Renk yelpazesinin de sınırsız olması bu modelleri tercih edilebilir kılan ayrıntılar arasına sokmaktadır. Şıklığı ve rahatlığı aynı anda önemseyen kadınlar kemersiz kısa trençkot modellerini tercih etmektedir. Kombin önerileri ile oldukça şık ve zarif bir güzellik sunan modeller gözle görülür detaylar sunuyor. Kategorimizde bulunan daha klasik modellerden biri de kısa düğme ve kemer detay ayrıntıya sahip olan modellerdir. Uygun fiyatlara kaliteyi satın almak isteyen bayanların kategorimize uğraması yeterlidir. Dilediğiniz modele dilediğiniz anda ulaşabilmenin sınırlarını zorluyoruz.

 

 Uzun Trençkot Modası

 

Klasik olarak kısa tasarlanan trençkot modelleri son dönemlerde moda tasarımcılar tarafından değişikliğe uğramıştır. Modellere yeni çizgiler de eklenerek yepyeni tasarımlar oluşturulurken, bu tasarımlar arasına uzun trençkot modelleri de eklenmiştir. Mevsim ve ortam fark etmeksizin benzersiz şıklık ve güzellik sunan bu modeller tesettürlü kadınlar için inanılmaz tasarım sunmaktadır. Bu modellerde kemer ve düğmeyi bağlayarak kullanabileceğiniz gibi kemeri ve düğmeleri açarak daha cool bir görüntü oluşturabilirsiniz.