Sezonun En Trend Ferace Modelleri

 

feraceDışarı çıkarken giyilen, vücut hatlarını kamufle eden, bol ve ayak bileklerine kadar uzanan feraceler tesettür giyiminin vazgeçilmez parçaları arasındadır. Her yaş ve her bedene uyum sağlayan bu dış giyim zaman içinde modada yerini almış ve tesettür giyiminde çok tercih edilen bir kıyafet olarak farklı modellerde bayanların beğenisine sunulmaktadır. Renk ve işleme modeli ne olursa olsun feracenin genel görünüm şekli pardesü görünümündedir.

 

 

Düz modeller, bayanlara sağlamış olduğu rahatlık sebebiyle her daim en fazla beğeni toplayan modeller arasındadır. Bu modeller, en fazla çuha ve fantezi kumaşlardan yapılmaktadırlar. Likralı kumaşların kolay kolay kırışmaması da tercih sebepleri arasında yer almaktadır. Beğenilerin göreceli olması ve bazı bayanlar tarafından biraz daha gösterişli modeller de talep edilmesi farklı modellerin de üretilmesine sebep olmuştur. Cep ve yakalara işlemeler, kollara tül ve dantel detaylarının ilave edilmesi modellere farklı bir hava katmaya yeterli olmaktadır.

 

Her tarzda giyim için farklı ferace modelleri rahatlıkla bulunabilmektedir. Ferace dış giyim ürünü olduğundan asıl giyim şekline uygun bir ferace seçimi kıyafeti bütünler. Kombinasyona özen gösterilmiş olduğunun sinyalini vermesi açısından da önemlidir. Yarasa kol modelli feraceler ise daha rahat hareket etmek isteyenlerin tercih edebileceği bir modeldir.

 

 Tercih Edilen Renkler

 

Farklı renklerde birçok seçenek sunuluyor olsa da koyu renkler her dönemin vazgeçilmezi olarak zirveyi korumaktadır. Asıl kıyafetin rengine uygun olarak farklı renk seçenekleri açısından özgür olunabilecek bir çeşitliliğe sahip olduğu unutulmamalıdır. Siyah rengin yanı sıra en çok tercih edilenler arasında taba, saks mavisi, zümrüt yeşili, fuşya, bordo, somon ve lacivert rengi seçenekleri ile asil bir görünüm tamamlanmış olur.

 

 Her Mevsimde Giyilebilir

 

Feracenin kumaşının mevsim şartlarına göre seçilmesi rahat bir kullanım olanağı sunacağından talep edilen her mevsimde giyilen bir üründür. Yaz mevsiminde giyilecek olan bir feracenin kumaşı hem daha ince olmalı hem de koyu renkten ziyade daha açık renk seçilmelidir. Kış mevsimlerinde giyilmek için satın alınan bir feracenin ise hem koyu renk hem de kalın bir kumaştan olması mevsim şartlarına uyum sağlamaktadır.