Sezonun En Trend Büyük Beden Tesettür Elbiseleri Nelerdir?

büyük beden tesettür giyimGüzel ve şık giyinmek isteyen bayanların kıyafet seçerken en çok sıkıntı yaşadıkları konulardan birisi, istenilen ölçülerin bulunamamasıdır. Bu gibi durumlar karşısında ise, birbirinden değişik üretimlerdeki yeni sezon kreasyonları ile her türlü tasarımda ve ebatlarda elbiseler kolaylıkla temin edilebilmektedir.

 

Fahrunnisa, Hazem, Medine, Nesrin, Piennar, Rana Zen gibi dünyaca ünlü markaların en zarif büyük beden tesettür kıyafetlerinin bulunabileceği koleksiyonlar arasında çok çeşitli alternatifler tüketicilerin beğenisine sunulmaktadır.

 

 Rahat ve Konforlu Hareket Sağlayan Pileli Modeller

 

Pileli eteklerden oluşan modellerin oldukça tutulduğu yeni sezonda, eteği, göğüs kısmı ve manşetleri beyaz dikiş işlemeli ve renkli püsküllerden oluşan tasarımlar dikkat çekmektedir. Bol kesim kumaş yapısına sahip olmalarına rağmen, son derece sıkı bir görünüm sağlayan bu ürünler, esnek yapıları sayesinde gün içerisinde kolay hareket etme olanağı tanımaktadır.

 

Bu çizgide yer alan bir diğer model ise gökkuşağı kemer detaylı düz renk elbiseler olmaktadır. Siyah, bebe mavisi, pembe birçok renk seçeneğinde bulunmakta olan bu tasarımlar, altına giyilecek her türlü babet ve topuklu ayakkabılar ile kolaylıkla uyum sağlamaktadır.

 

Bunların dışında 2018’in en trend kıyafetleri arasında belden büzgülü ip detaylı ve etek uçları piliseli üretimler de her zevke ve beğeniye uygun tasarımları ile karşımıza çıkmaktadır. Saks, bebe mavisi, vizon, sarı, pudra ve haki olmak üzere çok çeşitli renklerde dizayn edilmiş olan bu elbiseler, gerek gündelik kullanımlarda gerekse de iş yaşantısında hanımların en çok tercih ettiği modellerden olmaktadır.

 

 Gösterişli ve Işıltılı Görünümler İçin Dantelli Seçenekler

 

Biraz daha klasik giyinmeyi sevenler için sayılabilecek alternatifler arasında ise dantel işlemelere sahip uzun elbiseler yer almaktadır. Yaka ve bel kısmından taşlı ve burgulu kordonu bulunan bu ürünler ile gösterişli görünümlere sahip olunabilmektedir.

 

Nişan, düğün ve mezuniyet gibi önemli davet ve organizasyonlarda giyilerek kişinin en iyi şekilde temsil edilmesine yardımcı olan bu modeller, canlı ve ışıltılı yapılar ortaya koymaktadır. Pudra, mürdüm, gri, fuşya, bordo ve bebe mavisi tonlarındaki bu kıyafetler, 36 ile 58 arasındaki ölçülerde kolaylıkla bulunarak her bütçeye uygun fiyatlarda temin edilebilmektedir.