Sezonun En Popüler Tesettür Abiye Modelleri Hangileridir?

tesettür abiyeKadınlar katıldığı düğün, nişan ve kına gibi etkinliklerde çok şık ve gösterişli görünmek isterler fakat bu durumda her zaman doğru kıyafet seçimini yapmak kolay değildir ve şık olmak adına doğru kıyafetleri giymek veya kombinlemek çok önemlidir. Seçim yapılırken doğru bedenden ve renkten başlayıp tasarım, fiyat ve diğer uyumlu parçalar sırasında devam eden ve dikkat edilmesi gereken faktörler bulunmaktadır. Buna paralel olarak kadınların tesettür abiye modellerinden hangilerinin popüler ve şık olduğunu merak edenler için bir kaç gerekli detaydan bahsetmek gerekmektedir.

 

 Kuyruklu ve Şifon Kol Detaylı Modeller

 

Öncelikle abiye modellerinde en popüler renklerden bahsetmek gerekirse; mürdüm, gül kurusu, zümrüt yeşili, bordo, siyah, bebek mavisi, pudra, ekru, lacivert ve somon gibi renklerdir.

 

Model genelinde bakıldığında ise altın varak işlemeli ve şifon kol elbiseler çok popüler ve en çok tercih edilen konumundadır. Belinde, kollarında ve şifon kısımlarında işleme detayı barındıran bu modeller oldukça şık bir görünüme sahiptir. Kadınlar arasında bu modeller en çok geniş ve parlak bir cüzdan ile tercih edilmektedir.

 

Bununla birlikte daha modern bir görünüme sahip olmak isteyen kadınlar, şifon kuyruklu dantel modelleri tercih etmektedir. Bu modeller ince işlemelere ve motif detaylarına sahiptir. Göğüs bölgesinde ve bel bölgesinde sahip olduğu taş detayları sayesinde çok modern bir görüntü oluşturmaktadır. Şal kombinli, çiçek varaklı, beli verev gipürlü ve broşlu tasarımların bulunduğu şifonlu elbiseler, bulunduğunuz tüm davetlerde sizi en şık şekilde gösterecektir.

 

 Dantelli ve Gipürlü Tasarımlar

 

Sezon kapsamında bir diğer popüler abiye modeli, volan kol tasarımına sahip ürünlerdir. Göğüs detaylarına ve altın işlemeli kol detaylarına sahip bu model en çok, gül kurusu, petrol, siyah ve mürdüm renklerinde tercih edilmektedir.

 

Takı kombini olarak altın veya gümüş yüzükler ve uzun kolyeler ile birlikte çok dikkat çekici bir tarza sahip olabilirsiniz. Katıldığı özel gecelerde tüm dikkatleri üzerine çekmek isteyen kadınlar genel olarak tercihini gipür pelerinli balık modellerden yana kullanmaktadır. Parlak taşları sayesinde göz kamaştırıcı bir şıklık katan bu modeller, ince kemerler ile kombinlenerek zarif bir görüntü sağlamaktadır.