Pardesü Modellerinde Harika Renkler

 

tesettür pardesüSunduğu modern çizgiler ile estetik bir görsel uyandıran tesettür pardesü modelleri, her sene farklı ve yepyeni tasarımlar ile piyasaya sunulur. Özellikle en az bir dış giyim kadar elbise görünümü de ortaya çıkardığından dolayı, hanımların kış aylarında tercih etmek istediği seçenekler arasında ön plana çıkmaktadır. Bu yüzden moda uzmanları ele aldığı farklı pardesü çeşitlerini, talebe uygun şekilde tasarım haline getirmekte ve en trend dizayn aldığında arzu edilen ölçüye göre hanımların huzuruna sunmaktadır. Tabii değişik aksesuar ve desenler ile de ayrı bir şıklık yaratan pardesü çeşitleri, kaliteli kumaş yapısı ile birlikte kış aylarının rahatça geçirmesine olanak tanır. Elbette tüm bu seçenekleri bütünleyen ise hiç şüphesiz renkleridir. Solgun kış aylarını daha canlı hale getiren ve dışarı çıkıldığı zaman cıvıl cıvıl bir görünüm sunan pardesü çeşitleri renkleri, bu sene daha zengin seçenekleri tercih şansı veriyor.

 

 Farklı renkleri ile yeni sezonu harika pardesüler

 

Daha zengin ve havalı, karizmatik bir görseli ortaya çıkaran pardesü modelleri, hanımların özellikle organizasyona giderken ya da misafirlik için davet edildiğinde en çok tercih ettikleri dış giyim örnekleri arasında yer alır. Bu yüzden en az modeli kadar rengin de önemi çok büyüktür. Kış aylarını en güzel şekilde karşılayacak ve çevirisini aydınlatacak harika renkleri altında hazırlanmış pardesü modelleri tercih edilir. Bu konuda hanımlar yeni sezon adına şanslı görünüyor. Özellikle somon ve fuşya renkleri pardesü ile bambaşka bir hava katmış durumdadır. Aynı zamanda kahverengi ve yeşil ile lacivert renkleri de koyu görünümü sevenler için tercih imkanı veriyor.

 

 Farklı renkler arasından güzel bir pardesü seçimi

 

Pardesü modelleri her sene hanımların en çok ilgi gösterdiği dış giyim modelleri arasında bulunmaktadır. Nitekim daha zarif ve narin bir görünüm sağlarken, ayrıca kaliteli kumaş yapısı ile sıcak tuttuğundan dolayı hanımlar tarafından çok fazla tercih edilir. Ancak bunların görsel açıdan daha elit ölçekli bir tarz ortaya çıkarması için renkler her zaman ön planda olmalıdır. Bu konuda yeni sezon açısından Ekru, mürdüm ve her zaman olduğu gibi siyah renginde yine ön plana çıktığını söylemek mümkündür. Bordo ya da petrol ve mavi renkleri altında da seçim yapma şansı bulunuyor.