Pardesü Modelleri Ve Özellikleri

tesettür pardesüKış aylarına girmek üzere olduğumuz şu günlerde soğuktan korunurken modern bir görünüm yakalamak isteyen bayanlar için tasarlanan yepyeni tesettür pardesü modelleri için web sitemizi mutlaka ziyaret edin. Her biri ayrı güzel ve özel en tarz ürünler ile tesettür modasının en güzel örneklerini web sayfamızda bulabilirsiniz.

 

Bu kış pardesü modellerinde pamuklu ve gri tonlardaki kumaşlar oldukça dikkat çekiyor. Kaşe doku, pamuklu ve ekose desenler ile ana renkler, hardal, mor ve tonları ile bordonun çarpıcı tonlarında hazırlanan modeller boyut olarak da çeşitlilik kazanıyor. Bayan pardesüleri boydan boya tasarlanabildiği gibi, diz altında kalan farklı modeller de sizlerin beğenisine sunuluyor.

 

Yeni tarzlar arasında düz kesim, prenses model, arkadan ve ya önden yırtmaç detayı verilen modeller, pile, fermuar, çıt çıt ve ya düğme ayrıntısı verilen türler ise son derece güzel ve görkemli görünmektedir.

 

 Pardesü Modellerinde İşleme ve Süsleme Ayrıntıları

 

Pardesü modellerinin klasik örneklerinde geleneksel yapının süsleme unsurları ön plan çıkıyor. Örneğin püskül, tuğra, fermuar uçlarında boncuk ya da gösterişli taş örnekleri, nakış ve işleme figürleri ve daha pek çok örnekleri bulabileceğiniz sitemizde son derece zarif ve şık pardesü modellerini inceleyebiliyorsunuz.

 

Pardesü modellerinin cep ve birleşme noktalarında kullanılan kuşak, kemer ve kat detayları ise farklı kumaş türleri ya da renkler kullanılarak modellere özellik katıyor. Modellerde sportif görünümün çizgilerini arayan hanımlar için tasarlanan modeller ise omuz, cep ve yaka detaylarında kullanılan birbirinden farklı süs figürleri ile sizler tarafından keşfedilmeyi bekliyor.

 

İnternetten alışveriş yapmanın avantajlarını kullanarak hem şık hem de ekonomik bir şekilde alışverişlerinizi tamamlayabilirsiniz. Aklınızdaki renkler, tüm yaş gruplarının kendilerine uygun bir ve ya birkaç ürünü bulabileceği modeller ile en avantajlı kampanyaları değerlendirmek için online üyelik oluşturabilir ve fırsatları değerlendirebilirsiniz.

 

Türkiye’nin tüm noktalarına etkili, hızlı ve güvenli bir şekilde hizmetlerini ulaştıran web sitemizden kolayca ürün seçimi ve sipariş talebinde bulunabilirsiniz. Sizler için seçtiklerimiz, en çok satılan ürünler, bir alana bir bir bedava kampanyalar ve iletişim bilgilerimiz için mutlaka tıklayın.