Öne Çıkan Tesettür Pardesü Seçenekleri

 

tesettür pardesüSöz konusu tesettür pardesü ürünlerinde inci detayları sade, minimal ama bir o kadar da ilgi çekici detayları ile göz kamaştırmaktadır. Bu ürünlerde otuz altı bedenden başlayan seçkiler kırk sekiz bedene kadar uzanıyor. İnciler volan şeklinde kesilmiş kollarda ve etek uçlarında şık ve estetik görünmektedir. Bakımlı hanımların ilk sıralarda tercih ettiği bu ürünlerde öne çıkan renk son yılların modası olan somon. Pardesü modellerinin feraceye çok yakın, ince kumaş ve hafif görünüm ile birlikte arzı endam ettiği modeller de kataloglarda yerini alıyor.

 

 Volan Pardesü Seçenekleri ve Fiyatları

 

En öne çıkan özelliği volan kesimlere kollardan imal edilmiş olan pardesü modelleri özellikle uzun yolculuklarda hafif ama korunaklı yapısı ile tercih edilmektedir. Bu ürünlerde en öne çıkan renkler turuncu ve mordur. Yakası kapalı kesimdir. 24 saat içerisinde iade ve değişim işlemleri başlatılabilir. Bunun için kesilmiş faturası yeterli olmaktadır. Fiyatları ise üründen ürüne değişkenlik göstermektedir.

 

 Kapüşonlu Pardesü Modelleri

 

Yağışlı sonbahar günlerinde soğuk geçen kış mevsiminde giyilen kapüşonlu pardesü modelleri hanımlara çift yönlü bir kullanım konforu sunmaktadır. Kapüşon kısmı kullanılmadığı takdirde kıyafetin arka kısmında estetiği bozmayacak şekilde durmaktadır. Diğer yandan aniden bastıran yağış etkilerine karşı güvence ve korunma temin etmektedir. Son zamanların en çok incelenen ve siparişi verilen bu ürünleri korunaklı bir şekilde sokağa çıkmayı seven hanımların özellikle sipariş verdiği ürünler arasında yer almaktadır. Yeşil ve lacivert gibi karakteristik renklerin yanı sıra tamamen ihtiyaca ve talebe göre kırmızı ve bordo gibi canlı renkler de bu ürünlerde mevcuttur. Ayak bileği mesafesine kadar inen uzun kaplar da kapüşonlu pardesü kategorisinde yer alıp alıcılar için ayrı bir seçenek oluşturmaktadır.

 

 Parille Pardesü Modelleri

 

Son seçenekler içerisinde özellikle genç bayanların okullarda, yolculuklarında ve kış tatillerinde popüler bir oranda tercih ettiği parille pardesüler gelmektedir. Bu kışlık kıyafetlerin en önemli özelliği birden fazla rengi kendine özgü nüansları ve tasarım gücü ile birlikte yansıtmasıdır. Genelde gök kuşağının canlı renkleri kullanılır. Taksit ve kapıda ödeme seçeneği ile birlikte bu ürünlere sahip olunabilir.