Muhafazakar Modada Gelişim Ve Satış

Ceylan Takım - Siyah - Pınar ŞemsTesettür, kelime olarak örtünme, güzelliği örtme, saklama anlamlarına gelmektedir. İslam dininin belirlediği kurallara göre giyiniş tarzını belirleyenler için, birçok model ile çeşitlenen desen desen, renk renk kıyafetler ile ayrı bir moda oluşturmaktadır. Kloş, Plise, balık gibi kesimlerle kıyafet tarzları çeşitlenmektedir. Tuniklerden, ikili tunik pantolon takımlara, abiyelerden, afgan takımlarından elbiselere kadar her bedene uygun giyim kıyafetleri üretilmektedir. Peki, nasıl seçim yapılmalı? Beden ölçülerine uygun giyinmek sizce de önemli midir? Alternatif oluşturan tesettür giyim modasına nasıl tercihler ile ayak uydurulabilir? Bu alanda çeşitlilik nasıldır?

 

Kıyafetler, kullanımına bağlı olarak uzun kol, baştan sona iç göstermeyecek biçimde tasarlanan, bisiklet yaka, yüksek bel etek, duble paça pantolon gibi çok farklı şekillerde üretilmektedir. Böyle geniş bir skala karşısında sizin tercihiniz ne yönde olur?

 

Kişinin şahsi zevkiyle bağlantılı olarak, büyük bedenlere, garson boy ve çok küçük beden ölçülerine göre ürünler rahatlıkla üretilerek satın alınabilmektedir. Her geçen yıl ilerleme kaydeden bu alan muhafazakar kesimler açısından sıkı takip edilmektedir. 2018 büyük gelişim yılı olmuş ve çok düşük fiyatlara bile satış sağlanmıştır.

 

Son Yılların Moda Kıyafetleri Nelerdir?

 

Son zamanlarda sevilerek tercih edilen nakış ve kanaviçe desenli elbise, abiye ve benzeri modeller, müşterinin ilgisini çekmekte, çokça satış elde edilmektedir. Hızlı değişimler gösteren, özgün ve modern tasarımlar ile farklı, zarif ve asil modellerin bütünleşmesi ile memnuniyet kazanan elbiseler, güzellik ve şıklığı artırmıştır. Vintage elbiselerde sık sık göze çarpan şirin ve naif model çeşitleri, özel günlerin vazgeçilmezlerinden olmuştur. Peki ya sizin tarzınız hangi modellerden yana olmaktadır? Rahat ve elegan görünüm mü? Ya da naif ve şirin modeller mi?

 

Renk geçişlerinin, ağırlık yapmayan ve suya dayanıklı eşarp kumaşlarının, yaz sıcaklarına özel ferahlık sağlayan pamukluların raflarda yer aldığını görmek artık mümkün olmaktadır. Son modellere eklenen tüy, pul payet ve abiyelere uygulanan drapeler nasıl geri dönüşüm sağladı?

 

İnternet Satışları İle Piyasa Nasıl Etkilenmektedir?

 

Her dalda reformlara kapı aralayan, internetin gelişmesi, satışlarda yükselişe neden olmaktadır. Kargo, kapıda ödeme, kredi kartı işlemlerinin kolaylığı ile düğün, nişan gibi özel gün ve gereksinimlerine geniş seçenek yelpazesi sağlamaktadır. Gelinlikten, söz-nişan abiyelerine kadar tül eklentili, simli, desen ve nakış işlemeli kıyafetler ile memnuniyet artırılmaktadır. 30 ve daha düşük fiyatlardan başlayıp, çok yüksek meblağlara kadar modeller sıralanabilmektedir. Binlerce çeşit modeller, farklı farklı sitelerde satışa sunulmaktadır. Beden ölçülerinin belirtildiği sitelerde, telesekreter desteği ile değişim ve iade hakkının sağlanması tercih edilme olasılığını yükseltmektedir.