Modanın Değişken Tavrına Uyum Sağlayın

Modanın değişken tavırlarına uyum sağlayan kıyafetler ile şık olmanın birden fazla alternatifi bulunmaktadır. Alternatifler arasında bizim seçimimizi yapabildiğimiz parçaların özellikleri diğerlerinden farklı olmak zorundadır. Tesettür kavramının getirdiği uygun ölçüleri kendi hayat görüşü olarak benimsemiş ve ürettiği parçaların hepsine bu havayı üflemiş sektörün öncü firmalarından satın alma işlemlerinizi yapabilirsiniz. Bu firmalar arasında yapılan modellerin uygun fiyat ölçüsüne dikkat ederek araştırmalarınızı o yönde yapabilirsiniz. Bununla birlikte bazı üreticiler modanın getirdiği düzene az çok ayak uydurmak zorunda olduklarının bilincinde olduklarından dolayı çok daha rahat bir şekilde alıcısının olduğu kanısına varmaktadırlar. Değişen moda trendlerine göre hareket edebileceğiniz markaların sezon başında üretmiş oldukları ürünler arasından seçimler yapabilirsiniz.

Basit Parçalar İle Kaliteli Şıklık

 

Yapacağınız kombinde kullanacağınız tek renk ve deseni ya da detayları olmayan basit türden diye tabir edilebilen kıyafetler ile hem günlük tarzınızı şık hale getirebilirsiniz hem de akşam katılacağınız davette şık isimler arasında bulunabilirsiniz. Tesettür kıyafet modellerinde kombin yaparken birçok faktörü dikkate alarak yapılan kombinler ancak başarılı olabilir. Bu faktörlerden biriside uygun model ve modelin katacağı zariflik detaylarıdır. Ancak belirli çizgiler ölçüsünde yapılan etek gömlek ya da etek bluz kombinlerine eşlik edecek kemer detayları ile daha yenilenmiş bir çizgi elde edebilirsiniz. Yenilenmiş görünmek modayı sıkıdan sıkıya takip ettiğinizin bir göstergesi olabilir.

Dolabınızda Rengarenk Hareket Operasyonu

 

Dolabınızda yapacağınız küçük bir dağınıklık ile hiç el sürülmemiş ve etiketi çıkarılmamış kıyafetlerinizi yeniden kullanabilirsiniz. Bazı günlerde yenilerinin gelmesi nedeniyle eskilerin üstü kapatılıyor. Bu nedenden dolayı dolabınızda yapacağınız küçük bir operasyon ile hiç giymediğiniz etek ve pantolonlarınız ile detaylı bir şık kombin yapabilirsiniz. Bu kombininize eşlik edecek şal ile birlikte yaz akşamlarının ılık günlerinde ferah ve huzurlu hissedebilirsiniz. Yeni trend olan elbise modellerinden püskül ve volan detayları olanlarını yazın günlük yaşamda kullanabileceğiniz gibi katılacağınız davet organizasyonlarında kaliteli görünüm elde edebilmek için tercih edebilirisiniz. Tesettür kıyafetlerinin üretimini yapan markaların ürünleri ile şık ve rahat kombinler yapabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın