Mevsime Göre Tesettür Kap Modelleri

tesettür kapTesettür dış giyimde satışa sunulan birçok çeşit bulunmaktadır. Tesettür dış giyim çeşitlerinden biri de her ortamda giyebileceğiniz tesettür kap modelleridir. Tesettür kap dizin altında biten kumaş ve ya kot pantolonların üstüne giyilen fermuarlı ya da düğmeli bir tesettür dış giyim ürünüdür. Sonbahar- kış ve ilkbahar- yaz kreasyonlarında giyilen tesettür kaplar kumaşına, rengine ve modeline göre farklılık gösterir. Kap modelleri uzun yapıda olduğu için tesettürlü kadınlar hem kendini daha rahat hisseder hem de kullanımı kolay olduğu için daha rahat kombin edebilir. Kadınlar tesettür kap seçiminde kendine yakışan modeli alarak özgüvenini yukarı taşıyabilir.

 

 Sonbahar Ve Kış Kreasyonlarında Kullanılan Tesettür Kap Modelleri

 

Sonbahar ve kış mevsimi sakinliği ve dinginliği anımsatır. Sonbahar ve kış mevsiminde enerji veren canlı renkler yerine daha koyu renkler tercih edilmelidir. Tesettür kap kumaşı olarak daha kalın kumaşlar yün, kaşe, akrilik, yün keçe ve kaşmir kaşe yaka kısımlarında kürk ayrıntısı olan tesettür kapları, kaban tarzı kalın kaplar ve elbise tarzı tesettür kaplar yeni sezonda da öne çıkan modeller arasındadır. Tesettürlü kadınlar ten rengine yakışan rengi tercih etmelidir. Siyah, koyu lacivert, mürdüm, füme, koyu yeşil ve kahve tonları yeni sezonun trend renklerindendir. Yeni sezonun trendleri arasında olan kürk yaka detaylı dış giyimler tesettürlü kadınları daha şık ve zarif gözükmelerine yardımcı olacaktır.

 

 İlkbahar Ve Yaz Kreasyonlarında Kullanılan Tesettür Kap Modelleri

 

İlkbahar ve yaz mevsimleri daha canlı ve daha enerjiktir. Tesettür kaplar mevsimin özelliğine bağlı olarak daha ince, daha canlı renkler olmalıdır. İlkbahar ve yaz mevsimlerinde tercih edeceğiniz tesettür kapların renkleri mavi, yeşil, toz pembe ve rengarenk tonlarda olmalıdır. Ten rengine ve yaz mevsimine uygun renkler seçmek tesettürlü kadınların giyim kalitesini yükseltir. Tesettür kap modellerini kullanmak için kadınlar kendi boyunu sıkıntı yapmadan seçim yapmalıdır. Yaz mevsimine uygun renkler vitrinlerde yerini almış durumda. Kap kullanımı hiç bir şekilde tesettürlü kadınları zorlamaz. Tesettür kap modelleri ile hem daha rahat hem de daha şık bir görünüm sergileyebilirsiniz. Düz ve ya desenli kap modellerini kullanabilir ve bu modeller ile daha şık kombinler oluşturabilirsiniz.