Kot Tesettür Ürünlerinde Trend Modeller Neler?

 

Piennar - Ä°ncili Kot Elbise - Açık MaviÜrün yelpazesini her geçen gün çok daha fazla genişleten tesettür modası Kot ürünlerini de tesettüre eklemekten geri durmamaktadır. Kot kumaşının tesettür ile birleşmesi sonucu ortaya çok güzel modeller çıkmaktadır. Özellikle genç odaları tarafından çokça tercih edilen bu modeller, Özel günlerde, sosyal yaşamda Hatta iş yerinde bile rahatlıkla kullanılabilecek özelliğe sahiptir. Öncelik muhafazakar bir duruş sağlamaktır. Bundan sonrasında tesettür modası ön plana çıkarılabilir.

 

Kot Elbise

 

Her kumaşta olduğu gibi kot kumaşta da ön plana çıkan ilk ürün kot elbiselerdir. Bahar’ın cıvıl cıvıl günlerinde rahat ve şık bir görüntü ortaya koymak için tercih edilebilecek olan bu kot tesettür elbise ürünleri, genç hanımların gözlerini kamaştırmaktadır. Kot kumaşı birçok tonundu, lazer ile üzerleri taşlandırılmış modeller, omuz kısmında bulunan dantel işlemeler gibi birçok modelde kot elbise üretilmektedir. Bu sezonun öne çıkan modelleri arasında en çok dantel işlemeler ön plandadır. Diğer kumaşlarda özellikle abiye ve elbiseler de çok kullanılan dantel ve güpür işlemeler bazı kot elbise omuzlarında da kullanıldığı görülmektedir. Çok farklı bir tarz ortaya koyan bu kot elbise ürünleri yediden yetmişe her kadın tarafından tercih edilmektedir.

 

Kot Ferace

 

Ferace modellerinin tesettür modasında en çok tercih edilen ürün olduğu bilinmektedir. Feracenin üretilmesi ile birlikte tesettür dünyasında adeta bir patlama yaşayan bu ferace modelleri kadınların çok çabuk benimsediği bir model olmuştur. Birçok renk ve desende üretilen Feraceler kot şeklinde de üretilmeye başlanmıştır. Yaka kısmından etek uçlarına kadar fermuarlı birleşen kot ferace ürünleri şal ve spor ayakkabı ile birlikte kombin yapıldığında sportif bir stil ortaya çıkmaktadır. Bunun dışında düğmeli modellerde çok tercih edilen kot ferace ürünleri arasında yer almaktadır. Şal ile uyum sağladığı gibi eşarp ile de uyum sağlayacak modelleri barındırmaktadır.

 

Kot Tunik

 

Tesettür dünyasında tunik çok kullanılan bir tesettür ürünü olduğu bilinmektedir. Asimetrik kesim, önü kısa arkası uzun modeller gibi birçok model de üretilen tunik modelleri, kot tesettür ile birleşince tamamen sportif bir görünüm vermektedir. Kot pantolon ve kot tunik ile birleşen tesettür ürünleri şal ve spor ayakkabı ile birlikte tamamen salaş ve şık bir görünüm kazandırmaktadır.

Bir cevap yazın