Kot Tesettür Elbiseler Nasıl Kombinlenir?

kot tesettür elbiseHer sezon olduğu gibi bu yeni sezonda da tesettür elbise modelleri çok fazla rağbet görmektedir. Tesettür elbiselerin en büyük özelliklerinden biri hem yaz mevsiminde hem de kış mevsiminde uygun olan kullanımdır. Bu rahat, uygun ve konforlu kullanıma sahip elbise modelleri 2018 yılı sezonunda da da ön plana çıkmaktadır. Bu sezona özgü şekilde en çok tercih edilen tesettür elbise modeli kot elbiselerdir. Kot elbiseler diğer tesettür giyim parçaları ile çok rahat bir şekilde kombin oluşturabilme özelliğine sahiptir. Kot elbiseler çok şık görünmesinin yanı sıra, her mevsimde tercih edilmesiyle dikkat çekmektedir. Birbirinden farklı renk ve aksesuarlar ile çok kolay bir şekilde kombin edilebilen bu elbiseler, şık olmak isteyen kadınların ilk tercihi durumundadır.

 

 Kot Elbise Modelleri İle Yaz Mevsimi Kombinleri

 

Kot elbiseler ile yaz mevsiminde kombin oluşturulmak istendiğinde genellikle çok daha renkli kumaşlar ve aksesuarlar tercih edilmektedir. Özellikle de kot kumaş her renk ile uyumlu olduğu için, canlı bir renge sahip fular ya da eşarp ile yaz mevsimine uygun renkleri yakalayabilirsiniz. Bununla birlikte kot tesettür elbiseler spor tarz giyim ile çok uyumlu durduğu için, spor ayakkabı veya sade bir babet ile birlikte çok şık duracaktır. Aksesuar seçimi olarak, yaz mevsimine uygun canlı renklerden oluşan parçaları tercih etmeniz şık olmanızı sağlayacaktır. Çanta olarak da spor fakat taş detaylarına sahip şekilde seçebilirsiniz.

 

 Kot Elbise Modelleri İle Kış Mevsimi Kombinleri

 

Tesettür giyim dünyası içinde genel olarak kış mevsimlerinde daha koyu renkler tercih edilmektedir. Bu bağlamda kot elbise modelinizi deri çizme ile kombinleyebilirsiniz. Seçtiğiniz kabanın rengine uygun şekilde tercih edeceğiniz eşarp ve aksesuarlarınız kombininizi şık bir şekilde tamamlayacaktır. Genel olarak kış mevsimi kombinlerinde kaban ve monta göre şekil vermek daha uygun olmaktadır. Bu durum kot elbiseyi tercih ettiğinizde de aynı şekilde devam etmektedir. Kot elbisenin özelliği gereği rengi her türlü diğer parça ile uyumlu olduğu için, istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Burada önemli olan kış mevsimine uygun, genellikle de daha koyu bir renkler arasından seçim yapmaktır.