Klasik Ve Modern Tesettür Giyim

Şule ikili Takım - Somon - LefzenGünümüzde kapalı giyimde klasik ve modern tarzda gerek renk gerekse model seçenekleri seçim olanaklarını arttırmıştır. Geçmiş ve geleceğin harmanlanması renkli seçenekleri modellerde sunmuştur. Bedeni örterken rahatlığın şıklık yüzünü modelde yaşatan kıyafet tasarımlarının seçenekleri çoğaltması istenilen modele ulaşma olanağını çoğaltmaktadır. Tesettür giyim günümüzde klasik ve modern şıklığıyla artan seçenekleriyle modada yerini almıştır.

Tesettür giyimin bütünlüğünde yakalanan çizgisi istenilen formda ve biçimde aranılan ürüne ulaşmayı sağlar. Kumaşlardaki renk seçeneği işlemeli modellerin bütünlüğünde toplanınca ayrı bir şıklık oluşturur.

Tarzımızda tam bir bütünlük oluşturmak için ayakkabı ve çanta seçimlerinde tesettür modasındaki renk seçeneklerinin çokluğu kolay ve rahat seçimler oluşturur.

Tesettür Giyim Modası

 

Tesettür giyimde bilek boyu uzayan kıyafetler günlük spor tarzı oluşturacağı gibi klasik ve modern tarzın etkileriyle şıklığın bütünleştiği kıyafetlerinde seçenekleri artmıştır. Dökümlü, fırfırlı, işlemeli, düğmeli ve fermuarlı modellerin güzelliğiyle tesettür giyim farklı tarzlar oluşturur. Kumaş renklerine her rengi taşıyan tesettür giyim tunik modellerinde farklı seçenek modelleriyle alıcıya hitap eder. Başörtü şıklığıyla bütünleşen modeller tarzı bütünler. Kol kesimlerinde geniş bilekli, volanlı inen kol modelleriyle, fırfırın nazikçe bileklere varan incelikleriyle tarzın modaya inen nezaketini yansıtan modelleri oluşmuştur.

Tesettür Giyim Şıklığı

Aranılan her modelin rahatlıkla buluna bilme olasılığı tesettür modasında artan seçeneklerle çoğalmıştır. İster klasik ister modern gerekse spor şıklıkta her tarza hitap eden modelleri bulabilme olanağı artmıştır. Geçmişten günümüze harmanlanan modellerde renklerin artması modada renkleriyle bütünleşen bir tarz oluşturmayı sağlamıştır. İşlemelerin ağırlığı gerekse klasik ve modern kesimin tarza düşen yansımasıyla tesettür giyim şıklığı yansıtır. Kot kumaş tarzında farklı model seçenekleriyle spor şıklığını modellerde yaşamak mümkündür. Kollarda eteklerde ve bel kısmındaki kemerlerde farklı modellerle süslenen kesimler tarzı modada farklı seçeneklere taşır. Gerek düğmeli gerek fermuarlı seçeneklerin kolların bileklere inen modellerinde ve bileklerdeki farklı kesimin oluşturduğu modellerle şıklığı bütünleyen seçenekler oluşur. Yaka ve göğüs kısmında ve kemerde kemer de bağcıklı işlemeli tüllü farklı model seçenekleriyle süslenen tarzıyla tesettür giyim güzelliğiyle modada yerini almaktadır.

 

Bir cevap yazın