Kışın Modasını Yansıtan Tesettür Pardesü Modelleri

 

tesettür pardesüKışın hem şık hem de soğuktan korunmuş bir şekilde giyinmek isteyen hanım müşterilere özel bir şekilde üretilen tesettür pardesü modelleri hem rengarenk katalog seçimleri hem de yepyeni tasarım detayları ile birlikte potansiyel alıcıların ilgisini çekmektedir. Kırk iki bedenden başlayarak elli bedene kadar olan versiyonları mevcuttur. En büyük modelleri arasında kare desenleri güzide bir uyum ile kendini gösterdiği modeller yer alıyor. Kahverengi, krem ve açık yeşil gibi daha çok gündüz zamanlarında tercih edilebilecek seçenekleri de kataloglar içerisinde yeni sahiplerini bekliyor.

 

Aynı zamanda çanta ve uygun ayakkabı tercihleri ile birlikte dış giyim alanında da iddialı görünmek isteyen hanımların bu taleplerine en modern şekilde cevap veren tasarım harikalarını da beraberinde getirmekteler. Fuşya ve somon gibi kap modelleri de bu kategoride yer almaktadır. Kap ve pardesü kategorisine tıklayan hanımlar her iki üründen sipariş verdikleri ürünleri internet üzerinden güvenli ve hızlı bir şekilde temin edebilirler. Volan pardesüler de minimal tasarımları ile birlikte şıklığın bir başka merkezini oluşturuyor. Özel davetlerde, resmi yemeklerde ve iş yerlerinde giyilebilen bu ürünler kaliteli ve dayanıklı kumaşları ile birlikte uzun yıllar boyunca giyilme vaadinde de bulunuyor.

 

 Alternatif Tesettür Pardesü Seçenekleri

 

Kapüşonlu kap ve pardesü modelleri son beş yıl içerisinde en çok incelenen ve siparişleri verilen ürünleri arasında hatırı sayılı bir yere sahip. Özellikle yağmurluk gibi de kullanılabilmesi bu modellere çift yönlü bir giyinme konforu da katmaktadır. Yağışların aniden bastırdığı zamanlarda sırt bölmesinde yer alan kapüşonlar pratik bir şekilde kullanılabilir. Kapüşonlu kap modelleri arasında en öne çıkan renkler sırası ile yeşil, bordo ve lacivert gibi karakteristik renkler. Uzun kaplar da her ne kadar sportif ve özgür bir görünüme sahip olsa da özellikle sonbahar ve kış aylarında korunaklı bir giyim şekli sunmaktadır. Likra ve pamuk kumaşlarının yoğun olarak kullanıldığı bu ürünler soğuğu direkt keserek şık olduğu kadar estetik giyimlerin de öncüsü olmaktadır. Kredi kartı ile satın alınabileceği gibi kapıda ödeme olanakları da alıcılara sunulmaktadır.