Kış Sezonunda Tesettür Modasının Trendleri Neler?

 

tesettürYeni sezon kış modası trendlerinin yavaş yavaş görücüye çıktığı bugünlerde, yeni sezon kombinleri hakkında da fikirler oluşmaya başladı. Tesettür dünyası kadınların ruhuna hitap eden ve farklı tarzlara uygun seçenekleri ile kış aylarının hayal edilen şıklıkta geçmesine yardımcı olacak. Kış sezonunda kombinlerde yer alması gereken trendler ve kombin önerileri aşağıda yer almaktadır:

 

 – Sezon Renkleri:

 

Kış dönemimin popüler renklerine baktığımızda toprak tonlarının yanı sıra mor renginin de yoğun bir şekilde kullanıldığını görüyoruz. Özellikle mürdüm gibi koyu tonlardaki mor rengi, kış sezonunun en popüler renkleri arasında. Kıyafet kombinlerinde mor ve tonlarını bir arada kullanmak ise sezonun trend renk görünümleri arasında bulunuyor. Kombinlerde kullanılacak olan rengi bir kaç farklı tonda bulunacak şekilde kullanmak kış sezonunda trend bir görünümü size kolaylıkla sağlayacaktır.

 

 – Sezon Detayları:

 

Yeni sezon kış modasının trend detaylarına baktığımızda, geçtiğimiz dönemin yoğun ve gösterişli görüntüsünden biraz sıyrıldığını ve daha sadeleştiğini görüyoruz. Özellikle tunik ve bluz gibi üst giyim seçeneklerinde sadelik hakimiyetini ele alıyor. Ancak yaka ve kollarda ortaya çıkartılan hareketler, sade görünümün kendi şıklığını yansıtmasını sağlayacak. Balon kollar, yakalarda kullanılan volan detaylar ve fırfır gibi detaylar bu sezon ön plana çıkan moda trendleri arasında. Geçtiğimiz sezonun popüler görünümü olan işleme ve ışıltı detayları ise kış sezonunda bulunsa da ne yazık ki eski popülerliğini kaybettiğini görüyoruz.

 

 – Asimetrik Kesimler:

 

Yeni kış modasında bu sezon asimetrik kesime sahip parçaları hemen hemen tüm giyim unsurlarında bulmaktayız. Kombin seçimlerinde asimetrik kesim parçalara yer vermek, kış trendlerini yakalayarak şık bir görünüme sahip olmanıza yardımcı olacaktır. Özellikle tunik ve elbiselerde kullanılan asimetrik görünüm, sokak modasından gece davetlerine kadar her alanda rahatlıkla kullanabileceğiniz seçenekler arasında bulunuyor. Asimetrik kesim kıyafetleri düz renklerle kullanarak, asimetriyi ön plana çıkarmalı, aksesuar kullanımında ise minimal tercihlere yönelerek, elbiselerin detaylarını vurgulamalısınız. Doğası gereği hareketli bir görünüme sahip olan asimetrik kıyafetlerle beraber yoğun detaylı ve gösterişli aksesuarlar kullanmak karışık ve demode bir görüntüyü size sunacak ve yorucu bir kombine sahip olmanıza neden olacaktır.