Kış Mevsiminde Kabanlarla Kıyafetlerin Uyumu

 

Sevilay Kaban - Siyah - Rana ZenHer mevsimin kendine özgü sıcaklık farkları bulunduğundan, kıyafetlerin de giyinen kişiyi koruması önemlidir. Yeni tesettür kaban modelleri daha koruyucu özellikleri ile göz dolduruyor. Siyah, gri, füme gibi koyu renk tonları ile lacivert, kahverengi, bordo gibi renkler kış için uygun renkler olup yaz stili için pembe, mavi, mor, yeşil tonları tesettür giyimin renkleridir.

 

 Her Bedene Uygun Modeller

 

Uzun ve kısa tarzda üretilen modeller, sportif ve kapüşonlu modeller olmak üzere farklı zevklere hitap eden kabanlar, elegan stil ile klasik tarz modelleri ile her yaştan tesettürlü bayanın beğenisine sunulmaktadır.

 

 Kaşe Kaban Modelleri

 

Sıcak tutan bir kaban modelidir. Kışın soğuklarından korunmak için en iyi kumaş türüdür. Estetik bir tasarıma sahip olup göz doldurmaktadır. Kalın dokusu vücudu daha iyi sararak tesettür kıyafetlerde bütünlük sağlar.

 

 Kabanlarla Birlikte Eşarp Kullanımı

 

Kabanlar kalın kumaştan üretilen ürünler olduğu için, kıyafet bütünlüğüne uygun kalın kumaşlı eşarpların kullanılması daha iyi koruyucu olacaktır. Kışın kapalı havası kıyafetlerde daha canlı görünümlerin sağlanmasına yol açar. Kabanınızla uyumlu daha açık renklerde ve desende bir eşarp kullanmak biraz daha eğlenceli olabilir.

 

 Kıyafet Seçeneklerinizi Çoğaltın

 

Eğer dolabınızda yeterli kıyafet seçeneği yok ise, kıyafetleri birbiri ile eşleştirmek harika bir fikir olacaktır. Daha önce kullanmadığınız bir tunik modeli yeni bir tayt ile denebileceği gibi, uzun süre el değmemiş gömlekler yeniden kullanılabilir. Hala eksiklikler olduğunu düşünenler için yeni alışveriş zamanı gelmiş demektir. Yeni sezonun renk ve desenleri ile dolaplarınızı şenlendirebilirsiniz.

 

 Kabanlarla Hangi Ayakkabılar Uyumlu Olur?

 

Kabanlar kışlık kıyafetler olduğu için daha çok çizme ve botlarla birlikte kullanılır. Ancak yoğun kar ve yağmur yağışının olmadığı dönemlerde kısa botlar ve ayakkabılar da tercih edilebilir. Bir kıyafetin tamamlayıcısı olan ayakkabı modellerinde de siyahın dışına çıkabilir, bastırılmış renk isteklerine yer verilebilir.

 

 Zarif Bir Kış Kıyafeti Nasıl Kombinlenir?

 

Uzun elbise ve tunik sevenler için farklı kombin seçenekleri mevcuttur. Uzun elbiseler kullanım kolaylığı için hızlı giyinmeyi sağlarlar. Üzerine alınacak kaban yeterli olacaktır. Kıyafet siyah bir eşarp ve siyah bir ayakkabı ile kış mevsimi için ideal olacaktır. Bununla birlikte kıyafettin üzende atkı veya şal alarak farklılık yaratılabilir.