Kataloglarda Yer Alan Yeni Tesettür Kaban Modelleri

 

tesettür kabanSonbahar ve kış mevsimlerinde soğuktan korunmanın bir numaralı kıyafet tercihleri arasında yer alan tesettür kaban modelleri yenilenen tasarım güçleri ve küçük ama etkili aksesuar seçenekleri ile birlikte bu senenin gözde ürünleri arasında yer almaktadır. Kolları incili olan modelleri özellikle dış mekanlarda gerçekleştirilen kutlamalarda ve düğünlerde tercih edilebilir. Adeta bir ceket görünümünde olan kaban modelleri bu özellikleri sayesinde ergonomik ve nitelikli giyimlerin de öncüsü kabul edilmektedir.

 

Kollarındaki siyah inciler tercihe bağlı olarak çizme ve çanta aksesuarları ile birlikte güçlü ve estetik bir birlik sağlar. Karakteristik bir özellik olarak bu inciler aynı zamanda bluz ve etek gibi ikili kombin oluşturmak isteyen kadınlar için de ayrı bir konumdadır. Kolu incili olan modellerde en moda renkler hardal ve mor olarak ön plana çıkmaktadır. Bir diğer kaban modelinde ise süet kumaşı kullanılmaktadır. Daha çok mevsimlik giyimler için ideal olan süet kabanlar uzun yolculuklarda da hafif ve minimal tasarımları ile birlikte kadınların alışveriş gündemlerinde bulunuyor. Tercih edilecek bir başka kumaş türü ise kabanlara da çok yakışmakta olan kaşe kumaşıdır. Hem hafif hem de son derece dayanıklı bir kumaştan yapılan kaşe kabanlar hem soğuk hava iklimlerinden asgari derecede etkilenmesini önlemekte hem de şıklık arayışlarına modern bir şekilde cevap vermektedir.

 

 Diğer Kaban Modelleri ve Seçenekleri

 

İndigo kaban modelleri hem genç hem de orta yaşlı bayanlar tarafından popüler oranda satın alınmaktadır. Belindeki kuşak sayesinde son derece sportif bir görünümün oluşmasını da olanaklı hale getiren bu ürünlerde sezon başı olmasına rağmen büyük indirimler ve kampanyalı fiyatlar gündeme getirilmektedir. Her türlü mekanda tercih edilebilecek kadar çok yönlü bir giyim konforu bahşeden indigo kabanlar sınırlı sayıları ile birlikte kataloglarda yer almaktadır. Kuşaklı kabanlar da bu senenin son beş senede olduğu gibi en çok satılan bir diğer kaban çeşididir. Siyah beyaz kaşe kabanlar ise özellikle aktif olarak iş hayatı bulunan kadınların evden işe işten eve çalışma tempolarında sürekli olarak giydikleri bir diğer kaban türüdür.