Kap ve pardesü Modelleri

300x250Kap ve pardesü modelleri tesettürün olmazsa olmaz temel taşlarını oluşturmaktadır. Dış giyim denildiğinde ilk akla gelenler modeller pardesü ve kap modelleri olmaktadır. Bazıları zevklerine göre kap yada pardösü modellerini tercih edebilirler bu tamamen kişinin beğenisine kalmış durumdadır. Ama günümüzde pek çok kişinin gardırobunda hem kap hem de pardesü modelleri bir arada bulunmaktadır. Girilecek ortama göre her iki modelde farklı zamanlarda kullanılabildiği için.

Sizin de seçileriniz ister kap isterseniz pardesü olsun sitemiz üzerinde sizler için çok şık pardesü ve kap modellerimiz satışa sunulmaktadır. Farklı boylardan oluşan kap modelleri sizlere çok yakışacak renk alternatiflerinden oluşuyor.

Severek kullanabileceğiniz kap modellerini günlük ve iş ortamlarınızda rahatlıkla sizlerde üzerinizde taşıyabilirsiniz.

İthal kaşmir kap, en çok tercih edilen kap modellerinin başındadır. Farklı renklerden oluşan ve uygun fiyatlarla sitemiz üzerinde satışa sunulan kaşmir kap modellerini hemen satın alabilirsiniz.

Spor bir tarzı benimsemiş tesettürlü bayanlarımız ise Kapüşonlu kap modellerini tercih ederek aradıkları rahatlığa ve spor duruşa kolaca sahip olabilmektedirler.

Uzun kap yada kısa kap şeklinde sizlere sınırsız seçenekler sunmakta olan sitemiz üzerinde satışa sunulan tüm modeller seçkin markaların yeni sezon ürünlerini oluşturmaktadır.

Dış giyim tarzınızı taçlandırmanız için sizlerin de zevklerine hitap edebilen

Hâkim yaka kap, düğmeli kap ve fermuarlı kap modelleri bulunmaktadır. Cepli kap yada cepsiz kap modelleri ile istediğiniz modelleri tek tık kolaylığı ile sipariş verebilirsiniz.

İhtiyaçlarınıza uyum sağlayan onlarca farklı pardesü modelleri içerisinde istediğinizi, beğendiğinizi uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Düğmeli kap modellerini tercih ederek klasik görüntüden vazgeçme istemeyenler için çeşit çeşit modeller sitemiz üzerinde bulunuyor. Daha pratik ve zaman almayan bir kapama sitemize sahip olan fermuarlı kap modelleri ile hem şık hem de oldukça pratik bir kullanım kolaylığına sahip olabilirsiniz.

Sizlere sunmuş olduğumuz kap ve pardesü seçeneklerinin içerisinden beğendiklerinizi kolayca sipariş verebilir, çeşitli ödeme kolaylıklarından yararlanabilirsiniz. 75 tl üzeri alışverişlerinizde kargonuz bedava şeklinde ödenir.

Tüm siparişleriniz aksamadan 3 iş günü içerisinde sizlere ulaştırılmaktadır.  İade ve değişim gibi size özel hizmetlerimiz de müşteri memnuniyeti arttırmak amaçlı sunulmaktadır.

https://www.zariftesettur.com/kap-pardesu

Bir cevap yazın