ilk Tesettür’lü Dj Fatma Civelek

Dj Genellikle Erkeklerin yaptığı bir meslek dalı olsada Son zamanlarda Piyasada Adı çokta duyulan Bir İsim Varki; Fatma Civelek Rakip’lerinin aksine hem Bayan Hemde Tesettür’lü ilk Dj Kendisi.

Onu farklı Kılan Tesettür’lü olması Değil Yöresel Müziklerde Dj’lik yapması Her yöreye Uygun Müzikler Yapan Fatma Civelek Bugün Alişan İl Çağla Şikel’in sunduğu Her şey dahil programına Çıkarak izleyenleri ve seyicileri mest etti.

Canlı Yayında Kendisi Ve ailesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Civelek’in Açıklaması;

 

5 sene önce Başladı Bu heves  5. sememize girdik aslında 5 yıl önce zaten müzik ile ilgileniyordum ben müziği çok seviyorum traklıyım edirneliyim yani edirnelilerin müziği sevmemesi mümkünmü,  ilk olarak yeğenlerimin kına gecelerinde başladım bu işe müzik organizasyonlarını ben yapmaya başladım hobi olarak başladığım bu işi şimdi profosyonel olarak yapıyorum.

Bu kurum bir boşluk olduğunu görüp niye ben bu işi profosyonel olarak yapmıyorum diye düşündüm eğitimimi alıp yola çıkayım dedim dj school’dan dj’lik okulundan özel eğitim aldım şuan remix yapamıyorum remix yapabilmem için prodiksiyon eğitimi almam lazım ama eğitimlerini almaya devam ediyorum eğitimimi tamamladıktan sonra allahın izni ile kendi müziğimi yapacağım sektörde ilk tesettür giyimli bayan dj olarak bil ilke imza atacağım.
gittiğimiz kitleye göre yöresel müzikler ağarlıklı ama bir hem geleneksel hem modern eğlenceler yapıyoruz yöresel müziklerde kullanıyoruz aslında benim işim diğer dj’lere göre daha zor çünkü örneğin sivasa gidiyorsunuz sivas yöresi yapmak zorundasınız tokata giderseniz tokat yöresine ayak uydurma zorumluluğunuz var onun için her yöreye göre müzik öğreniyoruz.
ben 41 yaşındayım evliyim 2 tane oğlum var eşim çok güzel şarkı türkü söylüyor sesi çok güzel eşimde bu işe yakın ama bu piyasadan değil amatör olarak söylüyor.

 

Eşim benim dj’lik yapmamı olumlu karşıladı çünkü böyle bir boşluk olduğunun kendiside farkına vardı ilk başta ona bu konuyu çekinerek açtım ama hepside olumlu karşıladı çünkü kuluplerde çıkmıyorum sadece bayan ortamlarında çalıyorum çok zoru başardım topluma tesettur’lü bir dj kabullendirdim ama benim çizgim belli sadece bayanlar arası böyle olmasından dolayı muhafazakar kitle tarafından yoğun rabet görmekteyim.

Diyen Fatma Civelek’e Yolunda Başarılar Dileriz.

 

Zarif Tesettür.

Bir cevap yazın